Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün görmüstüm ispanyadan gazeteci twitterda paylasmıs

valenciadan aderlan santos icin teklif yapmısız valencia satacakmıs

Çok bariz bi şekilde görülüyo ki bu takımın el freni Selçuk İnan'dır. Burak'ın da zamanında gitmesini isteyenlerdenim. Aynı şekilde şu anda da gelse başarılı olacağına inanıyorum. Ama sıkıntı şu ki Selçuk ve Burak ne hikmetse dokunulmaz adamları oldu bu takımın. Neredeyse takıma Modric'i alsalar Selçuk mu Modric mi daha iyi dye tartışacak basın.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaynaginiz ney? kesin konusmussunuz da
16-19 yasindaki oyunculardan bahsediyoruz, kendilerinden 8-10 yas buyuk hem fiziken hem mental olarak ustun adamlardan iyi olmalarini bekleyemeyiz heralde
Kaynağım bu işi çok iyi yapan Avrupa kulüpleri

Onların alt yapısından çıkan oyuncular hem fizik hem mental olarak kendilerinden on yaş büyük oyunculardan aşağı kalmıyorlar

Bakınız Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya ve bildiğim kadarıyla hiç birinde yabancı oyuncular ile ilgili bir sıkıntı takıntı yok

İlk başlarda eğitim, sonra detaylı işleyiş ve en sonunda rekabet

biz torpile hazıra bahane üretmeye çok alışmışız bunu çok iyi başarıyoruz

Son düzenleme:
Kaynağım bu işi çok iyi yapan Avrupa kulüpleri

Onların alt yapısından çıkan oyuncular hem fizik hem mental olarak kendilerinden on yaş büyük oyunculardan aşağı kalmıyorlar

Bakınız Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya ve bildiğim kadarıyla hiç birinde yabancı oyuncular ile ilgili bir sıkıntı takıntı yok

İlk başlarda eğitim, sonra detaylı işleyiş ve en sonunda rekabet

biz torpile hazıra bahane üretmeye çok alışmışız bunu çok iyi başarıyoruz

bi kere ingilterede var yeteri kadar genc oynamiyo diyolar
ayrica oralarda da a takima ilk cikan oyuncularin fizik ve mental olarak sikinti yasamadiklarini dusunmuyorum, imkansiz zira
misal dele alli, 17 yasinda 11 oynamaya baslamis simdi show bi herif. o yasta oynayamayacagi bi yere gitse simdiki seviyesine biraz zor varirdi

bi kere ingilterede var yeteri kadar genc oynamiyo diyolar
ayrica oralarda da a takima ilk cikan oyuncularin fizik ve mental olarak sikinti yasamadiklarini dusunmuyorum, imkansiz zira
misal dele alli, 17 yasinda 11 oynamaya baslamis simdi show bi herif. o yasta oynayamayacagi bi yere gitse simdiki seviyesine biraz zor varirdi
İngiltere de yabancı sınırı yok kriterleri var ve bence Türkiye'de de uygulanması gereken model

Busquets, Reus, Götze, Griezmann, Bender, Sterling, sturridge, pogba, wilshere, ramsey, neredeyse bütün Belçika ve Almanya milli takımı ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncu var alt yapıdan çıkıp takır takır oynayanlar

bizde kim var arda

İngiltere de yabancı sınırı yok kriterleri var ve bence Türkiye'de de uygulanması gereken model

Busquets, Reus, Götze, Griezmann, Bender, Sterling, sturridge, pogba, wilshere, ramsey, neredeyse bütün Belçika ve Almanya milli takımı ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncu var alt yapıdan çıkıp takır takır oynayanlar

bizde kim var arda

yaw anladik kardesim
reus demissin mesela, 17 yasina kadar dortmunddaymis heralde oynamak icin alt lig takimina gitmis 2 sene orda banko oynamis sonra transfer olmus vs vs
bu genc topcu 11deki veterandan iyiyse oynar zaten mantigi dunyada 5-10 topcu icin gecerlidir o da makul bir strateji olmaz zaten. sonra ardadan baska adam yok deriz, arda uc bi ornek zaten surekli arda gibi topcu yetistiremezsin ki

yaw anladik kardesim
reus demissin mesela, 17 yasina kadar dortmunddaymis heralde oynamak icin alt lig takimina gitmis 2 sene orda banko oynamis sonra transfer olmus vs vs
bu genc topcu 11deki veterandan iyiyse oynar zaten mantigi dunyada 5-10 topcu icin gecerlidir o da makul bir strateji olmaz zaten. sonra ardadan baska adam yok deriz, arda uc bi ornek zaten surekli arda gibi topcu yetistiremezsin ki
tamam kardeşim bişey demedim sadece örnekler verdim eyvallah sohbet için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt