Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydi ilk mesajım nöbetteki hayırlısıyla

Kenny Tete
Vitor Hugo
Narsingh

üçlüsünün geldiği Poldi&Sneijder'in sene sonuna kadar bizde kaldığı bir nöbet olur inş

5da127a92585257526212cafea5cae7d.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok doğru bir yorum olmuş. Sn. Dombili'yi tebrik ediyorum.

Şuan sağ kanat için en iyi aday Narsingh

Garry geleceğine Narsingh gelsin

Poldi kalırsa biraz zor alırız bu arkadaşları :D

Reis birsürü çöp var takımda bunları bir postalayalım iyice maaş bütçesinde yer açalım

FFP bize bonservis verme demiyorki maaşlarını düşük tut diyor

Tete&Hugo filan ne 1-1.2 ye filan ikna eder oynatırsın işte biraz bonservis itelemen gerekir yoksa

Haksız mıyım reis :D

Reis birsürü çöp var takımda bunları bir postalayalım iyice maaş bütçesinde yer açalım

FFP bize bonservis verme demiyorki maaşlarını düşük tut diyor

Tete&Hugo filan ne 1-1.2 ye filan ikna eder oynatırsın işte biraz bonservis itelemen gerekir yoksa

Haksız mıyım reis :D

Hangi parayla almayı düşünüyorsun Hugo'yu? 7 M €'dan aşağı inmiyormuş Palmeiras.

hollanda liginde 1 gol 1 asistle oynayan narsighi hangi akla hizmet istersiniz bilmiyorum.

begenmediginiz yasin türkiye liginde öyle veya böyle 7 gol atti. hollanda ligine gitse 15ten asagi atmaz.

hollanda liginde skor üretemeyen adam hicbir yerde is yapmaz

lig lideri feyenoordun halini gördük

hollanda liginde 1 gol 1 asistle oynayan narsighi hangi akla hizmet istersiniz bilmiyorum.

begenmediginiz yasin türkiye liginde öyle veya böyle 7 gol atti. hollanda ligine gitse 15ten asagi atmaz.

Bu seneden önce her sene en az 15-20 gole etki etmiş. Bu sene formsuz olmasa alamazdık zaten.

Yasin'i mi izlemek istiyorsun Murph? Açık konuş.

Bu sezon formsuz

Formsuz olmasaydı şuan zaten onu konuşmazdık merak etme

Geçen sezon iyiydi

Sol kanatta oynayan Garryden daha iyi transfer olur

Sağ kanat için sol kanat oyuncu almak ne kadar doğru mu bilmiyorum

Son derece muazzam 1 analiz. Yasin çok değerli 1 oyuncumuz, yerini doldurmak zor olacak.

Bu sezon formsuz

Formsuz olmasaydı şuan zaten onu konuşmazdık merak etme

Geçen sezon iyiydi

Sol kanatta oynayan Garryden daha iyi transfer olur

Sağ kanat için sol kanat oyuncu almak ne kadar doğru mu bilmiyorum
Narshing gelirse ne lig kalır ne avrupa çok iyi gerçekten hız dribling düzgün ayak herşey var ama tabi ki bizim dursungiller almaz onu biliyoruz o yüzden münakaşa etmeyin :P

Hangi parayla almayı düşünüyorsun Hugo'yu? 7 M €'dan aşağı inmiyormuş Palmeiras.

Topçu gönderelim bütçe açalım diycemde bizim yönetim adam gönderirken sözleşme fesihederken bile para veriyor

Bunlar gidip Ahmet Çalık&Garry Rodriguez 'i filan alırlar sanırım

narsinghin, basini alacagiz gibi gozukuyor

Swansea manager Paul Clement has admitted the club are interested in signing PSV Eindhoven winger Luciano Narsingh - but has denied a deal has been agreed.

Reports in the Welsh press last week claimed that a deal has been done for the 26-year-old and can be finished if Clement wants him.

And the new Swans boss told Sky Sports News HQ: "He is a player we are aware of but no decisions have been made on ins or outs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt