Kaan Altay
Yeni Üye
- 31 Aralık 2016
- 96
- 0
- 306
İlk iletimle nöbete başlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar bu paralari nerden buluyor? Iki manyak transfer
![]()
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydi ilk mesajım nöbetteki hayırlısıyla
Kenny Tete
Vitor Hugo
Narsingh
üçlüsünün geldiği Poldi&Sneijder'in sene sonuna kadar bizde kaldığı bir nöbet olur inş
Helal Aziz başgan, araya girip bir de Ahmeti alırsa efsane olur.Mehmet Ekici için Trabzonspor'la her konudan anlaşan Fenerbahçe, Aatıf'ın da Trabzonspor'la anlaşmasıyla transferi noktaladı. (Lig TV)
Poldi kalırsa biraz zor alırız bu arkadaşları![]()
Mehmet Ekici için Trabzonspor'la her konudan anlaşan Fenerbahçe, Aatıf'ın da Trabzonspor'la anlaşmasıyla transferi noktaladı. (Lig TV)
Reis birsürü çöp var takımda bunları bir postalayalım iyice maaş bütçesinde yer açalım
FFP bize bonservis verme demiyorki maaşlarını düşük tut diyor
Tete&Hugo filan ne 1-1.2 ye filan ikna eder oynatırsın işte biraz bonservis itelemen gerekir yoksa
Haksız mıyım reis![]()
hollanda liginde 1 gol 1 asistle oynayan narsighi hangi akla hizmet istersiniz bilmiyorum.
begenmediginiz yasin türkiye liginde öyle veya böyle 7 gol atti. hollanda ligine gitse 15ten asagi atmaz.
hollanda liginde skor üretemeyen adam hicbir yerde is yapmaz
lig lideri feyenoordun halini gördük
hollanda liginde 1 gol 1 asistle oynayan narsighi hangi akla hizmet istersiniz bilmiyorum.
begenmediginiz yasin türkiye liginde öyle veya böyle 7 gol atti. hollanda ligine gitse 15ten asagi atmaz.
Narshing gelirse ne lig kalır ne avrupa çok iyi gerçekten hız dribling düzgün ayak herşey var ama tabi ki bizim dursungiller almaz onu biliyoruz o yüzden münakaşa etmeyinBu sezon formsuz
Formsuz olmasaydı şuan zaten onu konuşmazdık merak etme
Geçen sezon iyiydi
Sol kanatta oynayan Garryden daha iyi transfer olur
Sağ kanat için sol kanat oyuncu almak ne kadar doğru mu bilmiyorum
Hangi parayla almayı düşünüyorsun Hugo'yu? 7 M €'dan aşağı inmiyormuş Palmeiras.