Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Riekerink olsam beklerim ilk maçı hemen öncesi basın toplantısında basarım istifayı görsünler dünya kaç bucak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan Engin 4.2 milyon euroya alınan Matej Mitrovic'in ucuza alındığını söylemiş ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfermarkt’a göre kontratı sezon sonu bitecek en pahalı 10 oyuncu:

C1k_sftXcAEhtp9.jpg

O kadar ümitsizim ki, transfer haberlerini bile takip etmedim uzun süre. Yönetimin vizyonunu bildigim icin, yeni kaziklar yoldadir diye düsündüm.

Dayanamadim, bi bakinayim dedim. Üzülerek söylüyorum ki, konusulan isimlerden hicbirsey olmaz. Yine zarar edecegimiz capsizlari dolduruyoruz takima.

Özellikle yine yerli stoper istediklerini duyuyorum, yuh diyorum sadece. Bikmadilar Almanya 4.lig capinda Türk futbolculardan, bikmadilar.

Bi tane Iskandinav forvet istiyorlarmis filan, rezillik yani, baska birsey degil. Gaziantepspor almaz bu isimleri.

Kisacasi, bu yönetim, bu hoca ve bu kadroyla sezonu en fazla 4.sirada bitiririz, gelecegimiz de karanlik.

Gary Rodrigues çok yararlı olur Yunanistanda maçını izledim canlı çok efektif oynuyor.

bizim takım zaten gol kaçırma yarışı yapıyor, poldiden başka golcümüz yok. bu herifte gelirse on pozisyonda bir gol atarız artık

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylenenlere inanma şu ligde Yasin 7 gol attı,takım aşırı yavaş oynuyor bu tarz oyuncu yakalamışken alman şart.Bruma şımardı biraz alternatifsiz olduğu için..

yahu arkadas tamam ahmet caliki alin zaten stoper yok ama koskoca GSin defansini ahmet calikmi yönlendirecek.
oraya lider bir stoper lazim. en önemli transferlerden biri.
baslayacam artik bunlarin transfer politikasina. artik o mevkiye saglam bir stoper alinsin bi zahmet !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt