Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda aşağıya yakışmıyor renktaş

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda gibi kasımpaşa'dan çıkmış keko messi'ye sarılıp gol sevinci yaşıyor barça'da hat-trick filan yapıyor barçada 7 numara giyiyor karakteri tavrı herşey bir tarafa gerçekten Türk Futbolu için çok büyük olay

Sneijder satilip, yerine Ekici alinmaliydi. Aldigi paranin karsiligini vermiyor. Sneijder o paralari alirken Bruma 10 milyonda istese hakki.

Kesinlikle hocam.Telles'ten gelen 6.5 milyon euroya adam gibi sol bek alınanilirdi, Carole'de yedek olarak kalırdı.Linnes+Cavanda'yı almayıp ustune az bisey koysak yine taş gibi sag bekimiz olurdu.Ben sag bek transferi beklerdim bu dönemde ancak yapilmayacak maalesef

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 tane adam akıllı stoper istiyoruz bu kesin en azından Serdar iyileşene kadar 1 bonservisiyle 1 yarım sezon kiralık 2 stoper lazım
ama defansı sağlam sağ-sol bekte lazım gerçekten Carole çok abartılıyor Sarbi'nin yanında Abidal gibi kalıyor doğru ama kesinlikle bu takıma 2 tane bek lazım

Dedigim gibi büyük stoperlerin neredeyse hepsi sag ayakli. Benim aklima gelen Romagnoli ve Umtiti var ama bunlarda o seviyenin futbolculari degil daha. Ha bir de Vertonghen var.

Ama dedigim gibi bu pek kafa yorulacak birsey degil. Bu seviyelerde iki ayagin ile pas atabilmelisin top kontrol edebilmelisin.

Yani reis haklısın adam akıllı 2 stoper alsınlarda tek derdimiz 2 solak stoper'in yanyana oynaması olsun

Arda gibi kasımpaşa'dan çıkmış keko messi'ye sarılıp gol sevinci yaşıyor barça'da hat-trick filan yapıyor barçada 7 numara giyiyor karakteri tavrı herşey bir tarafa gerçekten Türk Futbolu için çok büyük olay
Büyük bir olay bende tebrik ederim ardayı menajerini de bu transferi yaptığı için

Ama Arda ne yazıkki o adamların seviyesinde değil barcelona desen eski barça değil

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne ahmetmis be 2 haftadir pesinde kosuyoruz

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet&Semih&Chedşu gibi adamlar stoper kategorisinden değerlendirilmemeli Semih&Ahmet kadar oynayabileceğimi düşünüyorum

ya bende onu diyorum. Madem gerçekten para yok, 6 ay oynasın hiç değilse tecrübesi var. Tutarsa belki 1 sene daha uzatırız,tutmazsa yollarız.

topla olan ilişkisi kumaşı filan Bruma'nın çok daha üzerinde Deulofeu'nun tam birbirini tamamlarlar işte
Solda F1 aracı gibi Bruma sağda kadife gibi bilekleri olan Deulofeu bu ligin çok çok daha üzerinde bir kanat ikilisi olur

Hayallere dalmadan ;
1b4a973a3356c21e3d6a1a9d8d0eeb1f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt