Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda aşağıya yakışmıyor renktaş
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marsilya'dan Rolando.
Kesinlikle hocam.Telles'ten gelen 6.5 milyon euroya adam gibi sol bek alınanilirdi, Carole'de yedek olarak kalırdı.Linnes+Cavanda'yı almayıp ustune az bisey koysak yine taş gibi sag bekimiz olurdu.Ben sag bek transferi beklerdim bu dönemde ancak yapilmayacak maalesef
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis Rolando'dan daha ağır daha yavaş bir stoper bulamadın mı ?
Hamit depara kalksa Rolando'ya tur bindirir diyim sen anla reis
Dedigim gibi büyük stoperlerin neredeyse hepsi sag ayakli. Benim aklima gelen Romagnoli ve Umtiti var ama bunlarda o seviyenin futbolculari degil daha. Ha bir de Vertonghen var.
Ama dedigim gibi bu pek kafa yorulacak birsey degil. Bu seviyelerde iki ayagin ile pas atabilmelisin top kontrol edebilmelisin.
Ahmetten iyidir. 6 ay gelsin yeter.
Büyük bir olay bende tebrik ederim ardayı menajerini de bu transferi yaptığı içinArda gibi kasımpaşa'dan çıkmış keko messi'ye sarılıp gol sevinci yaşıyor barça'da hat-trick filan yapıyor barçada 7 numara giyiyor karakteri tavrı herşey bir tarafa gerçekten Türk Futbolu için çok büyük olay
Sneijder satilip, yerine Ekici alinmaliydi. Aldigi paranin karsiligini vermiyor. Sneijder o paralari alirken Bruma 10 milyonda istese hakki.
Ahmetten iyidir. 6 ay gelsin yeter.
Ahmet&Semih&Chedşu gibi adamlar stoper kategorisinden değerlendirilmemeli Semih&Ahmet kadar oynayabileceğimi düşünüyorum
Marseille bırakmaz. Rudi Garcia geldiğinden bu yana sürekli ilk 11 oynattı Rolando'yu.
Brumayi da satip ahmet ilhan i alsak super olurSneijder satilip, yerine Ekici alinmaliydi. Aldigi paranin karsiligini vermiyor. Sneijder o paralari alirken Bruma 10 milyonda istese hakki.
topla olan ilişkisi kumaşı filan Bruma'nın çok daha üzerinde Deulofeu'nun tam birbirini tamamlarlar işte
Solda F1 aracı gibi Bruma sağda kadife gibi bilekleri olan Deulofeu bu ligin çok çok daha üzerinde bir kanat ikilisi olur