Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla reis JoR'in istediği adamlar alınmıyor büyük ihtimalle Özbek Brother's&Nazifoğlu menajer'leri ayırtıyor hangi topçudan komisyon yiyebiliriz diye bir liste sunuluyor bunlara onun içinden topçu seçiyorlar
Adam açıkca çıkıp diyor biz JoR'i takmıyoruz sene sonu yolluycaz yokluktan takımda duruyor diyo ben zannetmiyorum transferleri JoR'in istediğine

Ölye olsa adam neden Eren&Serdar&Tolga&Cavanda'yı filan aldırsın ki ? hani nerden tanıyordur Serdar'ı veya Eren'i
Kesinlikle alınan transferlerin hepsi alakasız oyuncular.Elinde 2 tane vasat sağ bek varken, 3. vasat sağ bekin alınmasının başka açıklaması olamaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

palmeiras sdoper aramaya baslamıs arkadaslar

Sag stoper sag ayakli, sol stoper sol ayakli olacak diye bir kaide yok. Sol ayakli stoper az bulunuyor zaten yoksa iki tane sol ayakli stoper de gayet yanyana oynayabilir nasil 2 sag ayakli stoper beraber oynayabildigi gibi. Demek istedigim su, Hugo oynarsa illa yaninda Semihin oynamasi lazim diye bir mecburiyet yok.

Buna pek takilmamak lazim.
Yaklaşık bir ay once semih ile chedjou sol stoper oynamayacağım diye münakaşa etmişti.O bakımdan diyorum bu Vitor böyle sıkıntılara yol açarsa işimiz var.

drogba-gol-sonrasi-metin-oktay-durusu-327.jpg
sneijder-vidodoeoe.jpg
c5c0a28a3994ca1491828123987c79bf_L.jpg
vaeLp_1465890514_3733.jpg
arda-640.jpg

Bunlar Türk futbolunda nasıl oldu hala anlamış değilim varya ?

Kesinlikle alınan transferlerin hepsi alakasız oyuncular.Elinde 2 tane vasat sağ bek varken, 3. vasat sağ bekin alınmasının başka açıklaması olamaz

İşte reis elindeki Sarbi&Linnes'i gönderip adam akıllı 1 sağ bek alınacaktı geçen sene
Telles satılmışken Carole'de satılıp adam akıllı 1 sol bek alınacaktı
Elindeki Semih-Hakan-Koray-Cheçu gibi adamları satıp 1 tanede adam akıllı stoper alacaktın

Çok değil şu defans hattıyla kesin olarak ligde liderdik

Hep hayalimdir varya beklerinden kanatlara orta sahadan forvete kadar böyle kısa boylu top tekniği yüksek adamlarla tıkır tıkır tek pas(ileri doğru) yapabilen bir Galatasaray izlemek

Valla reis sen diyorsan doğrudur

İşte ben bunun pek bir örneğini görmedim onun için
Bir ara büyük şikeciler Egemen-Kadlec yanyana 2-3 maça çıkmıştı onu hatırlıyorum

Dedigim gibi büyük stoperlerin neredeyse hepsi sag ayakli. Benim aklima gelen Romagnoli ve Umtiti var ama bunlarda o seviyenin futbolculari degil daha. Ha bir de Vertonghen var.

Ama dedigim gibi bu pek kafa yorulacak birsey degil. Bu seviyelerde iki ayagin ile pas atabilmelisin top kontrol edebilmelisin.

İşte reis elindeki Sarbi&Linnes'i gönderip adam akıllı 1 sağ bek alınacaktı geçen sene
Telles satılmışken Carole'de satılıp adam akıllı 1 sol bek alınacaktı
Elindeki Semih-Hakan-Koray-Cheçu gibi adamları satıp 1 tanede adam akıllı stoper alacaktın

Çok değil şu defans hattıyla kesin olarak ligde liderdik
Kesinlikle hocam.Telles'ten gelen 6.5 milyon euroya adam gibi sol bek alınanilirdi, Carole'de yedek olarak kalırdı.Linnes+Cavanda'yı almayıp ustune az bisey koysak yine taş gibi sag bekimiz olurdu.Ben sag bek transferi beklerdim bu dönemde ancak yapilmayacak maalesef

bu marinho manyak dopcu.podolskı gidiyosa bunu alsınlar

Yaklaşık bir ay once semih ile chedjou sol stoper oynamayacağım diye münakaşa etmişti.O bakımdan diyorum bu Vitor böyle sıkıntılara yol açarsa işimiz var.

Serdar Aziz ile iligili de bir ara öyle haberler cikmisti, Riekerink sol stoper oyna demis o da istememis diye vs.

Vallah Allah akil fikir versin sanki öcü var o tarafta oynasalar. Ben olsam göbek atarim Sabri den daha uzak duruyorum diye :D

Yönetimi korumak gibi olmasın ama işleri zor.

Futbolcu piyasası oldukça yüksek.
Babel 2.000.000 € yıllık maaş
Mitrovic 4.000.000 Bomservis vs..

Aşırı derecede abartı bir piyasa oluştu.

Garry Rodrigues bu piyasada 3.5 edermi bilmiyorum.

Normal veya eski şartlarda diyeyim 1-1.5 eder Garry Rodrigues.
Üstüne üstlük dolar ve euro karşısında çok değer kaybettik eskdien 1.5 milyon euro kuk topçu 3 milyon lira iken şuan oldu 3.5 milyon euro 12 milyon lira 4 kat resmen

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz ile iligili de bir ara öyle haberler cikmisti, Riekerink sol stoper oyna demis o da istememis diye vs.

Vallah Allah akil fikir versin sanki öcü var o tarafta oynasalar. Ben olsam göbek atarim Sabri den daha uzak duruyorum diye :D
Aynen Serdar Aziz diyecektim Semih yazmışım.Bizim Balta'da da var o kompleks.Insallah Vitor sorun etmez bari sağda oynar

Gene en uzun cezayi bize kitlemisler cok adam kayriliyo burda abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt