- 31 Aralık 2015
- 15.685
- 10.341
- 1.688
Torres bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Vitor Hugo'nun fm profili.Yalnız bu adam solakmış, alırsak Hakan'ın yerine alcaz heralde sag stoper yine semih mi oynayacak.Durum gittikçe karmaşıklaşıyordu
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sag kanat yerine sol kanat alan yonetim sag stoper yerine sol stoper alıyor.Şaşırmamak lazımİşte müthiş transfer politikamız reis :asd22:
Sag kanat yerine sol kanat alan yonetim sag stoper yerine sol stoper alıyor.Şaşırmamak lazım
Anlamadığım nokta bu transferleri neye göre yapiyorlar.Iki solak stoper aynı anda sahada olacak eğer gelirse, biri mecbur sağ stoper olarak oynayacak nasıl verim alınacak bilmiyorum.Valla aynen öyle reis acınacak halimiz işte Türkiyenin en büyük klübünü 30 milyonluk Galatasaray'ı bu herifler yönetiyor
![]()
Vitor Hugo'nun fm profili.Yalnız bu adam solakmış, alırsak Hakan'ın yerine alcaz heralde sag stoper yine semih mi oynayacak.Durum gittikçe karmaşıklaşıyordu
Anlamadığım nokta bu transferleri neye göre yapiyorlar.Iki solak stoper aynı anda sahada olacak eğer gelirse, biri mecbur sağ stoper olarak oynayacak nasıl verim alınacak bilmiyorum.
Sag stoper sag ayakli, sol stoper sol ayakli olacak diye bir kaide yok. Sol ayakli stoper az bulunuyor zaten yoksa iki tane sol ayakli stoper de gayet yanyana oynayabilir nasil 2 sag ayakli stoper beraber oynayabildigi gibi. Demek istedigim su, Hugo oynarsa illa yaninda Semihin oynamasi lazim diye bir mecburiyet yok.
Buna pek takilmamak lazim.
Bu cocukta beklenilen patlamayi yapamadi ama hala cok genc 22 yasindaymis.
Direkt gelsin muazzam bir yetenek.
Kulübeye topçu alma tabiri bize yakışmıyor.Kulübe için çok rahat Muhammed'i kiralayabilirdik.