Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
917c946b3aa97489072c0afbf5b9bca0.jpg

Vitor Hugo'nun fm profili.Yalnız bu adam solakmış, alırsak Hakan'ın yerine alcaz heralde sag stoper yine semih mi oynayacak.Durum gittikçe karmaşıklaşıyordu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vitor Hugo'nun fm profili.Yalnız bu adam solakmış, alırsak Hakan'ın yerine alcaz heralde sag stoper yine semih mi oynayacak.Durum gittikçe karmaşıklaşıyordu

İşte müthiş transfer politikamız reis :asd22:

Sag kanat yerine sol kanat alan yonetim sag stoper yerine sol stoper alıyor.Şaşırmamak lazım :D

Valla aynen öyle reis acınacak halimiz işte Türkiyenin en büyük klübünü 30 milyonluk Galatasaray'ı bu herifler yönetiyor

Valla aynen öyle reis acınacak halimiz işte Türkiyenin en büyük klübünü 30 milyonluk Galatasaray'ı bu herifler yönetiyor
Anlamadığım nokta bu transferleri neye göre yapiyorlar.Iki solak stoper aynı anda sahada olacak eğer gelirse, biri mecbur sağ stoper olarak oynayacak nasıl verim alınacak bilmiyorum.

Sag stoper sag ayakli, sol stoper sol ayakli olacak diye bir kaide yok. Sol ayakli stoper az bulunuyor zaten yoksa iki tane sol ayakli stoper de gayet yanyana oynayabilir nasil 2 sag ayakli stoper beraber oynayabildigi gibi. Demek istedigim su, Hugo oynarsa illa yaninda Semihin oynamasi lazim diye bir mecburiyet yok.

Buna pek takilmamak lazim.

2 sdoper alcaklar zaten ne sıkıntı ediosunuz

Anlamadığım nokta bu transferleri neye göre yapiyorlar.Iki solak stoper aynı anda sahada olacak eğer gelirse, biri mecbur sağ stoper olarak oynayacak nasıl verim alınacak bilmiyorum.

Valla reis JoR'in istediği adamlar alınmıyor büyük ihtimalle Özbek Brother's&Nazifoğlu menajer'leri ayırtıyor hangi topçudan komisyon yiyebiliriz diye bir liste sunuluyor bunlara onun içinden topçu seçiyorlar
Adam açıkca çıkıp diyor biz JoR'i takmıyoruz sene sonu yolluycaz yokluktan takımda duruyor diyo ben zannetmiyorum transferleri JoR'in istediğine

Ölye olsa adam neden Eren&Serdar&Tolga&Cavanda'yı filan aldırsın ki ? hani nerden tanıyordur Serdar'ı veya Eren'i

''Rodrigues’i izleme komitesi buldu. Hocaya söyledik ve beğendi. ''

nazıfoglu... scoud dransferı ımıs guzel.

Sag stoper sag ayakli, sol stoper sol ayakli olacak diye bir kaide yok. Sol ayakli stoper az bulunuyor zaten yoksa iki tane sol ayakli stoper de gayet yanyana oynayabilir nasil 2 sag ayakli stoper beraber oynayabildigi gibi. Demek istedigim su, Hugo oynarsa illa yaninda Semihin oynamasi lazim diye bir mecburiyet yok.

Buna pek takilmamak lazim.

Valla reis sen diyorsan doğrudur

İşte ben bunun pek bir örneğini görmedim onun için
Bir ara büyük şikeciler Egemen-Kadlec yanyana 2-3 maça çıkmıştı onu hatırlıyorum

neilton ve marinho dan biri de gelirse yasin yolcu demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt