Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.460
- 1.448
- 913
Hangi bilgiler bunlar? Nereden geliyor bu bilgiler?
Medyadan takip ediyorum. Yunan gazetecilerin ve PAOK taraftarlarının oyuncu ile ilgili yorumları oldukca iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi bilgiler bunlar? Nereden geliyor bu bilgiler?
ne ürdüğü belirsiz Hugo
demişsin o yüzden dedim. Yoksa Sakho bence de futbol dünyasında stoperlerin Balotellisi
Rodrigues yerine bu sezon Guingamp formasıyla iyi bir performans gösteren Marcus Coco alınabilirdi.
Marcus Coco - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Yani reis sadece 3-4 maçını izledim o yüzden ne ürdüğü belirsiz
Sakho'ya aynı yaştalar birinin EPL'de PSG'de çılgın tecrübesi var biri daha hiç Brezilya liginden çıkmamış ve sadece 2 yıldır Brezilya 1. liginde oynuyor çok soru işaretleri var reis![]()
En gerekli mevki:Bence stoperden sonra en gerekli 2 transfer sağ bek ve sağ kanat
Forvet transferinden bile daha gerekli
Coco alinsa Garry olsa daha iyi olurdu derdikRodrigues yerine bu sezon Guingamp formasıyla iyi bir performans gösteren Marcus Coco alınabilirdi.
Marcus Coco - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

En gerekli mevki:
Ortasaha hem de 2 tane
Hem defansif hem de ofansif anlamda sorunlarımızın çıkış yeri ortasahadan başlıyor ve çözüm de ortasaha transferi ile gerçekleşmeye başlar.
Sonra forvet
Stoper
Sağ kanat
Sağ bek(linnes şimdilik idare eder)
SARI-KIRMIZI!
O tren kactiBütün Guingamp taşındı foruma . Briand , Coco![]()
En gerekli mevki:
Ortasaha hem de 2 tane
Hem defansif hem de ofansif anlamda sorunlarımızın çıkış yeri ortasahadan başlıyor ve çözüm de ortasaha transferi ile gerçekleşmeye başlar.
Sonra forvet
Stoper
Sağ kanat
Sağ bek(linnes şimdilik idare eder)
SARI-KIRMIZI!
Bi tane dahaBütün Guingamp taşındı foruma . Briand , Coco![]()
Salibur da var
Salibur da var
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
Levent Ahmet Calik disinda yerli stoper alternatifimiz yok dedi yanlis hatirlamiyorsam. Sanmiyorum ya da inanmak istemiyorum Tasci olayina.Gördügümde ben de korkmaya basladim bunu bize alirlar diye.
Kısa bir özet geçecek var mı, biraz uzak kaldım
Salibur danisman -marco kirdemirSalibur da var
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk