Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi'yi izlemek en iyi arabayı test edip nin daha araba, en iyi evi gezip bir daha ev, en iyi elbiseyi deneyip başka elbise beğenememektir.

Kebabı Antep'te yedikten sonra başka hiç bir yerde o tadı alamamaktır.

ne ürdüğü belirsiz Hugo
demişsin o yüzden dedim. Yoksa Sakho bence de futbol dünyasında stoperlerin Balotellisi :D

Yani reis sadece 3-4 maçını izledim o yüzden ne ürdüğü belirsiz

Sakho'ya aynı yaştalar birinin EPL'de PSG'de çılgın tecrübesi var biri daha hiç Brezilya liginden çıkmamış ve sadece 2 yıldır Brezilya 1. liginde oynuyor çok soru işaretleri var reis :D

Yani reis sadece 3-4 maçını izledim o yüzden ne ürdüğü belirsiz

Sakho'ya aynı yaştalar birinin EPL'de PSG'de çılgın tecrübesi var biri daha hiç Brezilya liginden çıkmamış ve sadece 2 yıldır Brezilya 1. liginde oynuyor çok soru işaretleri var reis :D

Brezilya'daki isimlerin çoğu çıkmıyor erkenden. Adamlar pişiyor ülkede sonra geliyor :D Adamı yamana atma sen genede

Bence stoperden sonra en gerekli 2 transfer sağ bek ve sağ kanat

Forvet transferinden bile daha gerekli
En gerekli mevki:

Ortasaha hem de 2 tane

Hem defansif hem de ofansif anlamda sorunlarımızın çıkış yeri ortasahadan başlıyor ve çözüm de ortasaha transferi ile gerçekleşmeye başlar.

Sonra forvet
Stoper
Sağ kanat
Sağ bek(linnes şimdilik idare eder)

SARI-KIRMIZI!

En gerekli mevki:

Ortasaha hem de 2 tane

Hem defansif hem de ofansif anlamda sorunlarımızın çıkış yeri ortasahadan başlıyor ve çözüm de ortasaha transferi ile gerçekleşmeye başlar.

Sonra forvet
Stoper
Sağ kanat

SARI-KIRMIZI!

Linnes sağ kanat düşünmek daha faydalı

Garry yıllık 1 milyon 350 bin euro alacakmış.Umarım sözleşme her sene zam içermez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En gerekli mevki:

Ortasaha hem de 2 tane

Sonra forvet
Stoper
Sağ kanat

SARI-KIRMIZI!

Renktaş orta saha ideal olmadığını katılıyorum ama şuan Tolga ve De Jongle idare ederiz

Sağ kanatımız ise felç resmen
Takimda doğru dürüst sağ kanat oyuncu yok
Sağ bekimizin hepsi yeterli değil şuan, Linnes dahil. Linnes potansiyeli oyuncu ama kendisini daha kanitlamadi

Her ne kadar son yıllarda Elmander dışında bize gelen İskandinavlar genelde tırt çıksa da, İskandinav oyunculardan şaşmamak lazım. Danimarka, İsveç, İzlanda, bu ülkeleri taramak lazım. Bu ülkelerin futbolcuları genelde çok disiplinli, yüksek iş ahlakına sahip, fizik gücü yüksek oyuncular. Ek olarak her ne kadar İskandinav ülkesi olmasa da Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya gibi ülkelerden de makul fiyata kaliteli oyuncular bulabiliriz. Saydığım ülkelerden bonservisine en fazla 2 milyon euro vererek alabileceğimiz ve Ahmet Çalık'tan en az 2 gömlek üstün olan oyuncular bulmak mümkün.

Kısa bir özet geçecek var mı, biraz uzak kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt