Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.516
- 38.897
- 3.798
Aynen ayrıca PAOK'ta aldığı parada 600 bin euro diye hatırlıyorum.Evet son bir pazarlıkla 1.350 olduydu sanki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ayrıca PAOK'ta aldığı parada 600 bin euro diye hatırlıyorum.Evet son bir pazarlıkla 1.350 olduydu sanki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jovetic nasıl sizce
Ahmet çalıkSimdi hangi futbolcularla ilgileniyoruz?
Kanka menajere niye para veriyorlar. Hani scout ekibi bulmuştu bu adamı?Adamın can güvenliği yok. Normaldir![]()
Şaka mı bu ya?
Adama Paok da kazandığının 4 katını mı vereceğiz yani. Allah belanızı versin gerizekalılar.
ben Garry Rodrigues transferini olumlu bakıyorum youtubeden videolarını ve oynadığı maçları izledim adam gerçekten hızlı ve çevik ortaları bilerek yapıyor dağa taşa vurmuyor devre arası transferi olarak olumlu şimdi yasinden ne farkı var dieceksiniz en büyük farkı dengesi çok iyi oyuncunun çalım atarken ya da omuz omuza mücadelerlde düşmüyor ve atağı sonlandırabiliyor bizim takım hucuma yavaş çıkıyor bruma gitsede onu takip eden olmuyor takım hücumunun hızlanması açısından çok olumlu olacaktır. Sneijder artık iki kanatada ani paslar atabilecektir. karşı takım için iki kanatada savunmak gerekecektir buda daha fazla boş alan getirecektir.