Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporx kolpasın inanan kaldımı? Holigan fenerli Tahir Kumun sitesi.

Beyler, bir Lombaerts haberi cikmis, almis basini. Lombearts gecen sezon nerdeyse PSV'ye gidecekti, bunun nedeni kendisi ulkesine daha yakin yasamak istemesindan kaynaklaniyor, simdi bu adam mi turkiye'ye gelecek? Birakin bu isleri.

P151022-115-Liverpool_Rubin_Kazan-e1468855504609-1200x810.jpg

Senin olduğun piyasada transfer listesinin ilk sırasına Ahmet Çalık'ı koyduğumuz için bizi affet ayıboğan Sakho bey kardeşim.

Ahmet Çalık' iyi kitleyecekler bize

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scout bulunca menejerini taça mi atacaksın ne alaka.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hergün Podolski icin ödenecek Bonserviz haberlere göre düsüyor, yakinda, bedava gönderdik alacaklarindan kurtulduk yeaahh hesabi ile cikarlar karsimiza

ben Garry Rodrigues transferini olumlu bakıyorum youtubeden videolarını ve oynadığı maçları izledim adam gerçekten hızlı ve çevik ortaları bilerek yapıyor dağa taşa vurmuyor devre arası transferi olarak olumlu şimdi yasinden ne farkı var dieceksiniz en büyük farkı dengesi çok iyi oyuncunun çalım atarken ya da omuz omuza mücadelerlde düşmüyor ve atağı sonlandırabiliyor bizim takım hucuma yavaş çıkıyor bruma gitsede onu takip eden olmuyor takım hücumunun hızlanması açısından çok olumlu olacaktır. Sneijder artık iki kanatada ani paslar atabilecektir. karşı takım için iki kanatada savunmak gerekecektir buda daha fazla boş alan getirecektir.

ben Garry Rodrigues transferini olumlu bakıyorum youtubeden videolarını ve oynadığı maçları izledim adam gerçekten hızlı ve çevik ortaları bilerek yapıyor dağa taşa vurmuyor devre arası transferi olarak olumlu şimdi yasinden ne farkı var dieceksiniz en büyük farkı dengesi çok iyi oyuncunun çalım atarken ya da omuz omuza mücadelerlde düşmüyor ve atağı sonlandırabiliyor bizim takım hucuma yavaş çıkıyor bruma gitsede onu takip eden olmuyor takım hücumunun hızlanması açısından çok olumlu olacaktır. Sneijder artık iki kanatada ani paslar atabilecektir. karşı takım için iki kanatada savunmak gerekecektir buda daha fazla boş alan getirecektir.

Videolara bakarsak Garry > Yasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt