Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassana Diarra twitter'da bilgilerindeki "Marsilya oyuncusu" yazısını kaldırdı.

Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk: Dün spontane gelişen bir olay oldu ve Eto'o'yu yeni tesisimizin açılışında açıklayalım dedik.
Ali Şafak Öztürk: 3 ciddi teklif arasında en iyi teklifi Başakşehir yaptı. Herhangi bir kulübe bu açıklamayı kesin yapmadık.
Ali Şafak Öztürk: Yok Fenerbahçelidir, şudur budur. Birkaç hafta önce evimizde Fenerbahçe'yi yendik.
Ali Şafak Öztürk: İşimiz gücümüz yok, "TV'de Fikret Orman ve Şenol Güneş'i zoom edin" mi diyeceğiz.

:asd:

bunun manası cok derin - YouTube

4 transfer lazım Garry geldi diye bakıyorum onun dışında 2 stoper,1 orta saha,1 forvet

Abdullah Avcı Hoca Başakşehir'i şampiyon yapınca projesini tamamlamış oalrak Galatasarayımıza gelecek herhalde.

Zvjezdan Misimovic, futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.(Buzzspor)

Arkadaş bizim en sıkıntılı mevkilerimiz(2 Stoper'den sonra)

RB&CM değil mi ?

RB için niye kimse Kenny Tete'nin peşinden koşmuyor ? canavar gibi defans yapıyor oğlan şu 20 yaşında kiralık+opsiyon'a bırakır Ajax Veltman varken hayatta oynuyamıyor

CM için Tonny Vilhena'ya git çök orta sahaya saldırganlık kadar dinamik çok seri topçu işte uzaktan çok iyi şutlarıda var

İlla hollandalı topçu alacaksanız bunları alın la !

Poldi galiba hali saha turnuvasina katilmis Almanya da.

Selamun aleyküm renkdashlar nöbette boğazınız kurumuşdur diye içecek birşeyler getirdim, buyrun ;

Arkadaş bizim en sıkıntılı mevkilerimiz(2 Stoper'den sonra)

RB&CM değil mi ?

RB için niye kimse Kenny Tete'nin peşinden koşmuyor ? canavar gibi defans yapıyor oğlan şu 20 yaşında kiralık+opsiyon'a bırakır Ajax Veltman varken hayatta oynuyamıyor

CM için Tonny Vilhena'ya git çök orta sahaya saldırganlık kadar dinamik çok seri topçu işte uzaktan çok iyi şutlarıda var

İlla hollandalı topçu alacaksanız bunları alın la !

van RHIJN iyi sanirim bruje gitti biz almadik !!! kafaimizi tugla duvara vuralim ancak !!!!!!

Volkan Şen sakatlandı hazırlık maçında sezonu kapattı gibi.

van RHIJN iyi sanirim bruje gitti biz almadik !!! kafaimizi tugla duvara vuralim ancak !!!!!!

Valla reis bir arkadaşım var tinercilerden o baya takip ediyor Belçika&Hollanda&Ukrayna gibi değişik avrupa ligderini'de

Brügge'de baya iyi oynuyor alamadınız filan demişti valla ligde ne kadar iyidir bilemem ama

CL'de izledim Brügge'ü bir Leicester maçı hariç hepsindede van Rhijn sağ bek oynadı

Ve abartısız söylüyorum reis benim Hayatımda CL liginde izlediğim en kötü sağ bek performansını vermiş olabilir arkadaş

Düşün yıllarca Sarbi&Tarık'ı filan izledi bu gözler
Cl'de hücum&defans zaten Brügge yıkıldı her maç ama bu oğlan ayrıca bir mala bağladı reis yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt