Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
İrfan Can gol attı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk: Dün spontane gelişen bir olay oldu ve Eto'o'yu yeni tesisimizin açılışında açıklayalım dedik.
Ali Şafak Öztürk: 3 ciddi teklif arasında en iyi teklifi Başakşehir yaptı. Herhangi bir kulübe bu açıklamayı kesin yapmadık.
Ali Şafak Öztürk: Yok Fenerbahçelidir, şudur budur. Birkaç hafta önce evimizde Fenerbahçe'yi yendik.
Ali Şafak Öztürk: İşimiz gücümüz yok, "TV'de Fikret Orman ve Şenol Güneş'i zoom edin" mi diyeceğiz.
Lassana Diarra twitter'da bilgilerindeki "Marsilya oyuncusu" yazısını kaldırdı.
Abdullah Avcı Hoca Başakşehir'i şampiyon yapınca projesini tamamlamış oalrak Galatasarayımıza gelecek herhalde.
Ne ee'si arkadasim twitter'da gordum buraya attim
Ne ee'si arkadasim twitter'da gordum buraya attim
Arkadaş bizim en sıkıntılı mevkilerimiz(2 Stoper'den sonra)
RB&CM değil mi ?
RB için niye kimse Kenny Tete'nin peşinden koşmuyor ? canavar gibi defans yapıyor oğlan şu 20 yaşında kiralık+opsiyon'a bırakır Ajax Veltman varken hayatta oynuyamıyor
CM için Tonny Vilhena'ya git çök orta sahaya saldırganlık kadar dinamik çok seri topçu işte uzaktan çok iyi şutlarıda var
İlla hollandalı topçu alacaksanız bunları alın la !
van RHIJN iyi sanirim bruje gitti biz almadik !!! kafaimizi tugla duvara vuralim ancak !!!!!!
Geçmiş olsun kendisi tam bal yapmayan arıydı.Insallah kısa sürede iyileşip yine saçmalamaya devam ederVolkan Şen sakatlandı hazırlık maçında sezonu kapattı gibi.