Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli cumalar

Bakalim bugun "yeni" gelismeler olacak mi

Bruma: "Yasin'i çok seviyorum o da beni seviyorum. Evet Alanyaspor maçında bencil davranmış olabilirim ama o gün gol atmayı çok istemiştim."

Bruma: Galatasaray'da çok mutluyum, ama başka takımların ilgisi mutlu ediyor. Galatasaray'dan yenileme teklifi gelirse seve seve yenilerim.

Bruma: Burada çok mutluyum. 1 yıl daha kontratım var. Galatasaray sözleşmemi uzatmak isterse seve seve kabul ederim

:cimbombom:

Son Dakika: Taylan Antalyalı Galatasaray'da!

:P Böyle bir şey olsa kim şaşırırdı ki?

Ne yani hâlâ yeni sözleşme teklif etmemiş mi bizim gerizekalılar?

Ulan Dursun!!!

Bruma: Bir transfer dönemindeyiz aramıza arkadaşlar katılabilir ama bu bizi etkilemiyor. Biz en iyi şekilde ligin 2. yarısına hazırlanıyoruz.

bizimkiler uzatmak istiyor, Bruma uzatmak istiyor ama sözlesmesi daha uzatilmadi

thinking-face.png

Bruma: "Hem kulüp hem de benim için Avrupa'dan cazip bir teklif gelirse o zaman bunu da değerlendirebiliriz."

Bruma: Daha genç bir oyuncuyum, kendimi hala geliştirmem gerekiyor. Ama tecrübeli arkadaşlarım var onlardan çok şey öğreniyorum.

Bruma: Eren Derdiyok, pivot santrofor onun ortaya ihtiyacı var, ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.

Bruma: Tamamen Galatasaray'ın şampiyonluğuna odaklanmış durumdayım. Başka ligler başka takımlar hakkında birşey demek istemiyorum.

Bruma: Kulüple menajerim görüşmelere başladı, eğer kontrat şartları beni mutlu ederse sözleşmemi uzatmamam için hiçbir sebep yok.

Yeni konu hadi inşallah transfer gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt