Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin da, bu yonetim guven vermiyor, zaten kanat oyuncu olarak sadece bruma ve sinan var, rodrigues ile 3, butceyi asmamak icin fazla transfer yapmazlar, ondan dolayi da yasin'i mecburen af etmek zorunda kalacaklar.
Vala arsalardan gelen paralarla dursun alır parasını fazlasıyla gider. başarısızlık demek bian önce başkan seçimi demek.
Buda aysal in gelme ihtimali demek.
Her demeçte ihtiyaç olursa vs diyor.
Ben bu riske varım. Ki daha ne kadar düşecez ki dursun en dip.

tapatalk

Hepsinin parasini verip gönderiyor bunlar.

Yari yariya olsada en azindan soyle bi 3-4 milyonluk butce acilmistir herhalde...

NOT: Aspor da Yasinin 1 hafta 10 gun icinde affedilir diyorlar :mad:

Edit: Gerci sallayin Galatasarayin kadrosu iyi dediler kapattim :asd:

Son düzenleme:
Cok kötü bir transfer dönemi geciriyoruz

Twitter

vitor hugo icin 6.5m teklif etmisiz, palmeiras 8m istiyormus

bosuna ugrasiyorlar

Galatasarayin eski Kalecisi Kerem Inan Fatih Terim gelecek sezon Galatasaray a donecek diyor

beyler bana müsade party'ye gidiyorum.
Narsingh ve Vida gelirse PM atarsiniz

Bu tür videolarla oyuncular hakkında çok net fikirler söyleyemeyiz.
Fakat sakho belki ağır bir oyuncu izlenimi veriyor ancak geriden oyunu kurma ve futbol bilgisi anlamında gerçekten üst düzey. Bu videoda çok net belli oluyor. Geriden toplara hiç dan dun vurmuyor. Öne doğru atılması gereken yere topu atıyor. Tekniğide iyi. Şu geriden oyunu kurma yeteniğini gördükten sonra chedjunun oyunu geriden kurması iyi söylemleri bana palavra gibi geliyor.

Bu kadar iyi dediğimiz adamın liverpolda oynayamamasıda soru işareti. Acaba çok ağır olduğu için fazlamı hata yapıyor.

Reis bir geçen yaz adı doping iddialarına karıştı+Kloop ile kavgalı Sakho yani hayatta oynatmazlar zaten adamı EPL'de kolay kolay

Ağır olma konusuna gelince yaklaşık 1.90 boyunda hayvan gibi kalıplı zenci bir stoperin çok çevik olmasını beklemeyiz tabikide ama inan geniş alanda pozisyon bilgisi+ fena olmayan sprint yeteneği ile ağır kalmıyor EPL'de bile

Imparator haberi doğruysa meşaleleri yakma zamanı geldi

Nihayet gerçek teknik direktörümüz olacak be....

Kerem inan:gelecek yil galatasaray fatih terim ile anlaşti(a spor)

Montpellier başkanı Louis Nicollin: Transferden sorumlu ekibimiz var ama maalesef hiçbir s*ke yaramıyorlar.

Imparator haberi doğruysa meşaleleri yakma zamanı geldi

Nihayet gerçek teknik direktörümüz olacak be....
Kıymet bilmezler yine !
Yine söverler
Yine derler ki
" Sen Galatasaraya ne verdin ! "
Bilmezler ki Galatasarayın 6 şampiyonluğuna direk etki etti eyy kıymet bilmezler !!

NKGSDVBS
TapaTalK

Derin gs Sn. Ünal Aysal - Fatih Terim'i beraber getirecek, daha önce defalarca kez söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt