- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
10 tane futbolcu ile kontrat fesih ettik nerdeyse, yeterince acilmistir bence butce... Daha 2-3 tane cop daha yollanir
Hepsinin parasini verip gönderiyor bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 tane futbolcu ile kontrat fesih ettik nerdeyse, yeterince acilmistir bence butce... Daha 2-3 tane cop daha yollanir
Vala arsalardan gelen paralarla dursun alır parasını fazlasıyla gider. başarısızlık demek bian önce başkan seçimi demek.Haklisin da, bu yonetim guven vermiyor, zaten kanat oyuncu olarak sadece bruma ve sinan var, rodrigues ile 3, butceyi asmamak icin fazla transfer yapmazlar, ondan dolayi da yasin'i mecburen af etmek zorunda kalacaklar.
Hepsinin parasini verip gönderiyor bunlar.

Galatasarayin eski Kalecisi Kerem Inan Fatih Terim gelecek sezon Galatasaray a donecek diyor
Bu tür videolarla oyuncular hakkında çok net fikirler söyleyemeyiz.
Fakat sakho belki ağır bir oyuncu izlenimi veriyor ancak geriden oyunu kurma ve futbol bilgisi anlamında gerçekten üst düzey. Bu videoda çok net belli oluyor. Geriden toplara hiç dan dun vurmuyor. Öne doğru atılması gereken yere topu atıyor. Tekniğide iyi. Şu geriden oyunu kurma yeteniğini gördükten sonra chedjunun oyunu geriden kurması iyi söylemleri bana palavra gibi geliyor.
Bu kadar iyi dediğimiz adamın liverpolda oynayamamasıda soru işareti. Acaba çok ağır olduğu için fazlamı hata yapıyor.
Ne partisibeyler bana müsade party'ye gidiyorum.
Narsingh ve Vida gelirse PM atarsiniz
Kıymet bilmezler yine !Imparator haberi doğruysa meşaleleri yakma zamanı geldi
Nihayet gerçek teknik direktörümüz olacak be....