- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
Lewandowski Eren'e kalıcaz görünen o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafası çalışan adam görmek güzelTakım savunma sorununu çözdüğü an kendine gelecek. Ne demek stoper almayın.
Podolski takımda Sneijder'den sonra en sevdiğim futbolcu. Fakat sezon başından beri katkı alamadığımız 32 yaşındaki Podolski'yi iyi fiyata satıp 2 tane iyi stoper alırlarsa ben çok mutlu olurum açıkçası.
Pics or it banGarrx Rodriguez bitmis, imzalar atilmis
Takım savunma sorununu çözdüğü an kendine gelecek. Ne demek stoper almayın.
Podolski takımda Sneijder'den sonra en sevdiğim futbolcu. Fakat sezon başından beri katkı alamadığımız 32 yaşındaki Podolski'yi iyi fiyata satıp 2 tane iyi stoper alırlarsa ben çok mutlu olurum açıkçası.
Sampiyon olamayacagimizin isaretidir iste bu istatistik:/Oyun anlamında pek bir değişiklik yaşayacağımızı düşünmüyorum ama daha 16 haftada 4 kez öne geçip puan kaybetmişiz.
Kayseri 1-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-2 Başakşehir
Osmanlı 2-2 Galatasaray
Adam gibi bir tandem olsa,Beşiktaş maçını kesin kazanırdık.Kayseri maçında da puan kaybetmezdik en kötü 0-1 biterdi.Öne geçtiğimiz maçlarda elimiz çok rahatlar stoper takviyesi olursa,bireysel hatalar azalır.Ama oynanan futbol açısından bir değişiklik olur mu dersen bence olmaz.
Levent denilen sahis cikmis konusuyor : Galatasaray icin en iyisi almak istiyoruz, ugrasiyoruz diye. Adamlarin istedigi isimler : Ahmet Calik ve Garry Rodrigues, yani en iyisi bunlarmi?
Cidden futbol IQ testi yapilmali bunlara.
Vasfi VuralHala öncelik stoper değil diyen varsa kesin Galatasaray lı değildir arkadaş. 1 tane bile stoperimiz yok hala kanat golcü peşinde millet. Önce stoper sonra golcü alınmalı. Ama biri alınacaksa bu kesinlikle stoper olmalı.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rodrigues'in de alındığını göz önüne alırsak, oynamamız gereken sistem çok net; 4-3-3
Muslera
Linnes - Transfer - Hakan - Carole
De Jong
(Selçuk)
Tolga - Sneijder
Rodrigues - Eren - Bruma
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Lewandowski Eren'e kalıcaz görünen o.
Sağ bek lazım linnese güvenmiyorum.Rodrigues'in de alındığını göz önüne alırsak, oynamamız gereken sistem çok net; 4-3-3
Muslera
Linnes - Transfer - Hakan - Carole
De Jong
(Selçuk)
Tolga - Sneijder
Rodrigues - Eren - Bruma
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sampiyon olamayacagimizin isaretidir iste bu istatistik:/
Fener ,Bjk ve Basaksehir one gecip sadece 1 macta puan kaybettiler galiba.