Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lewandowski Eren'e kalıcaz görünen o.

Takım savunma sorununu çözdüğü an kendine gelecek. Ne demek stoper almayın.
Podolski takımda Sneijder'den sonra en sevdiğim futbolcu. Fakat sezon başından beri katkı alamadığımız 32 yaşındaki Podolski'yi iyi fiyata satıp 2 tane iyi stoper alırlarsa ben çok mutlu olurum açıkçası.
Kafası çalışan adam görmek güzel

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Garry Yasin'in yerine alındı bence.
Bi ekip Hollanda'ya gidiyormus scout önerileri ve Narsing için diyorlar twitterda.
Podolski'nin yerine Narsing alınırsa işte o zaman iyi olur. Acaba bu adam forvet oynayabiliyor mu seri olmasını düşünürsek bruma sıno garry narsing çok iyi olmaz mı ?

Arkadaşlar Vıtor Hugo için neden ısrar edildiğini söylüyeyim arkadaşlar adam bir lider olmasada tam aranan stoper ben Koscielny'e benzettim ileri çıkışları seri hamleleri sert agresif yapısı hava toplarında üstün oyunu iyi kurması olsun ve en önemlisi arkadaşlar sol ayak adam o yüzden üstünde çok duruluyor.
Hugo yerine Vida diyorsunuz Vida 1.84 arkadaşlar hem sağ ayak siz değilmiydiniz + 1.90 boy adam lazım kafa topu temizlesin zaten bizim butün stoperler 1.82 - 1.84 en azından Hugo 1.88 boyu var hem takımda sağ stoper Semih - Serdar - Koray var sakatlıktan dönünce alternatıfleri var ne kadar berbat olsalarda ama Hakan Balta tek o yüzden sol stoper öncelik olucaktır keşke Sakho'yu alabilseler ama hem Lıverpool çok ister 10 mıyon civarı hem Sakho çok ister en azından 3 ister bence onuda veremeyiz o yüzden Hugo şuan olabilcek en iyi sol stoper arkadaşlar.

Takım savunma sorununu çözdüğü an kendine gelecek. Ne demek stoper almayın.
Podolski takımda Sneijder'den sonra en sevdiğim futbolcu. Fakat sezon başından beri katkı alamadığımız 32 yaşındaki Podolski'yi iyi fiyata satıp 2 tane iyi stoper alırlarsa ben çok mutlu olurum açıkçası.

Oyun anlamında pek bir değişiklik yaşayacağımızı düşünmüyorum ama daha 16 haftada 4 kez öne geçip puan kaybetmişiz.

Kayseri 1-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-2 Başakşehir
Osmanlı 2-2 Galatasaray

Adam gibi bir tandem olsa,Beşiktaş maçını kesin kazanırdık.Kayseri maçında da puan kaybetmezdik en kötü 0-1 biterdi.Öne geçtiğimiz maçlarda elimiz çok rahatlar stoper takviyesi olursa,bireysel hatalar azalır.Ama oynanan futbol açısından bir değişiklik olur mu dersen bence olmaz.

Podolski bu sezon doğru dürüst katkı sağlamadı ki 2-3 maç dışında

Satılsa o kadar fark etmez şuan

Levent denilen sahis cikmis konusuyor : Galatasaray icin en iyisi almak istiyoruz, ugrasiyoruz diye. Adamlarin istedigi isimler : Ahmet Calik ve Garry Rodrigues, yani en iyisi bunlarmi?

Cidden futbol IQ testi yapilmali bunlara.

Oyun anlamında pek bir değişiklik yaşayacağımızı düşünmüyorum ama daha 16 haftada 4 kez öne geçip puan kaybetmişiz.

Kayseri 1-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-2 Başakşehir
Osmanlı 2-2 Galatasaray

Adam gibi bir tandem olsa,Beşiktaş maçını kesin kazanırdık.Kayseri maçında da puan kaybetmezdik en kötü 0-1 biterdi.Öne geçtiğimiz maçlarda elimiz çok rahatlar stoper takviyesi olursa,bireysel hatalar azalır.Ama oynanan futbol açısından bir değişiklik olur mu dersen bence olmaz.
Sampiyon olamayacagimizin isaretidir iste bu istatistik:/
Fener ,Bjk ve Basaksehir one gecip sadece 1 macta puan kaybettiler galiba.

Hala öncelik stoper değil diyen varsa kesin Galatasaray lı değildir arkadaş. 1 tane bile stoperimiz yok hala kanat golcü peşinde millet. Önce stoper sonra golcü alınmalı. Ama biri alınacaksa bu kesinlikle stoper olmalı.

Levent denilen sahis cikmis konusuyor : Galatasaray icin en iyisi almak istiyoruz, ugrasiyoruz diye. Adamlarin istedigi isimler : Ahmet Calik ve Garry Rodrigues, yani en iyisi bunlarmi?

Cidden futbol IQ testi yapilmali bunlara.

Onların vizyonu o kadar :)

Rodrigues'in de alındığını göz önüne alırsak, oynamamız gereken sistem çok net; 4-3-3

Muslera

Linnes - Transfer - Hakan - Carole

De Jong
(Selçuk)

Tolga - Sneijder

Rodrigues - Eren - Bruma​

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

G.Saray'ın istediği iddia edilen Sebastian Anderson (25 / Norrköping) Haha, bu konu hakkında bilgim yok, Türkiye'den birçok mesaj aldım"

Hala öncelik stoper değil diyen varsa kesin Galatasaray lı değildir arkadaş. 1 tane bile stoperimiz yok hala kanat golcü peşinde millet. Önce stoper sonra golcü alınmalı. Ama biri alınacaksa bu kesinlikle stoper olmalı.

Vasfi Vural

Rodrigues'in de alındığını göz önüne alırsak, oynamamız gereken sistem çok net; 4-3-3

Muslera

Linnes - Transfer - Hakan - Carole

De Jong
(Selçuk)

Tolga - Sneijder

Rodrigues - Eren - Bruma​

Sağ bek lazım linnese güvenmiyorum.

Sampiyon olamayacagimizin isaretidir iste bu istatistik:/
Fener ,Bjk ve Basaksehir one gecip sadece 1 macta puan kaybettiler galiba.

Fener 2 kez kaybetti;

Fenerbahçe 3-3 Kayseri
Fenerbahçe 1-1 Alanya

Bjk de 2 kez kaybetti;

Konya 2-2 Beşiktaş
Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Başakşehir de bizle aynı,4 kez öne geçip puan kaybetti;

Başakşehir 1-1 Konya
Beşiktaş 1-1 Başakşehir
Başakşehir 2-2 Antalya
Adana 1-1 Başakşehir.

Şampiyon olmasına oluruz ama bu istatistiğin artmaması lazım,sabit kalmalı.Son 3 şampiyonluğumuza bakarsak,2011-2012'de bu istatistik sadece 1 maç,2012-2013'te 5 maç,2014-2015'te de 3 maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt