Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.708
- 15.645
- 2.108
Son dakika : Podolski çin'e gidecek
Kaynak levent nazifoğlu
NKGSDVBS
TapaTalK
Kaynak levent nazifoğlu
NKGSDVBS
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder 4-3-3de oynayamaz.
Sağ bek lazım linnese güvenmiyorum.
Bende sanmıyorum,düzgün bir stoper,sağ açık ve forvete razıyım çoktan.Ben de güvenmiyorum ama sağ beke transfer olacağı zannetmiyorum.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Gecen seneyi Umut Bulut ile tamamladık.
Umut'un yanında Eren Lewandowski kalır.
Ben Eren'den çok umutluyum. 2. yarı daha iyi olacaktır.
Ama sakatlık, ceza veya formsuz donemler için bir alternatif sart.
Levent nazifoğlu : 1 stoper transferi yapacağız, victor hugo ve ahmet çalık aynı mesafede
NKGSDVBS
TapaTalK
Bence Garry Yasin'in yerine alındı bence.
Bi ekip Hollanda'ya gidiyormus scout önerileri ve Narsing için diyorlar twitterda.
Podolski'nin yerine Narsing alınırsa işte o zaman iyi olur. Acaba bu adam forvet oynayabiliyor mu seri olmasını düşünürsek bruma sıno garry narsing çok iyi olmaz mı ?
Arkadaşlar Vıtor Hugo için neden ısrar edildiğini söylüyeyim arkadaşlar adam bir lider olmasada tam aranan stoper ben Koscielny'e benzettim ileri çıkışları seri hamleleri sert agresif yapısı hava toplarında üstün oyunu iyi kurması olsun ve en önemlisi arkadaşlar sol ayak adam o yüzden üstünde çok duruluyor.
Hugo yerine Vida diyorsunuz Vida 1.84 arkadaşlar hem sağ ayak siz değilmiydiniz + 1.90 boy adam lazım kafa topu temizlesin zaten bizim butün stoperler 1.82 - 1.84 en azından Hugo 1.88 boyu var hem takımda sağ stoper Semih - Serdar - Koray var sakatlıktan dönünce alternatıfleri var ne kadar berbat olsalarda ama Hakan Balta tek o yüzden sol stoper öncelik olucaktır keşke Sakho'yu alabilseler ama hem Lıverpool çok ister 10 mıyon civarı hem Sakho çok ister en azından 3 ister bence onuda veremeyiz o yüzden Hugo şuan olabilcek en iyi sol stoper arkadaşlar.
İlk 11'de Rodrigues, Sneijder, Bruma ve Eren dörtlüsünün kesin olacağı düşünürsek 4-3-3 kaçınılmaz. Aksi takdirde orta sahada koşan ve dinamik oyuncu kıtlığı yaşadığımız için orta sahamızın her zamanki gibi otoban olması muhtemel.
Sneijder dönem dönem Ajax ve Hollanda milli takımında oynamıştı. Zorluk çekeceğini sanmam. Ayrıca mecbur oynayacak. Başka türlü işin içinden çıkamayız.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Hollanda milli takımında