Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha ya. Riekerink ile sene sonu yolları ayıracağız diyorlar. Hayatımda en skandal yönetici açıklaması.

Madem yollayacaksınız şimdi yollayın.

Sus Levent sus. Allahın cezası konuşma artık.

Gary'e bakıyorum Kazım'dan daha üstün yeteniği olan bir şey göremiyorum, Yasin'i eleştiririm ama Gary'inin 2 gömlek üstü oyuncu.

Zamanı mı lan bu açıklamanın beynini sevdiğim Allah'ım nerelere gidem ben

Benim anlamadığım madem Riekerink gidecekse niye transfer yapıp para harcıyoruz?
Gelecek hoca yapsın?
Doğru değil mi?

SON DAKİKA! - Levent Nazifoğlu: "Ahmet Çalık konusu kapanmadı. 2 M € teklif yaptık. Onlar biraz indiler, belki arada buluşuruz." (Fanatik)

resmen sınanıyoruz ya. Genel kuruldaki ihtiyarlar pilavlarına baksın.

Biri şu gerzeği sustursun artık. Şu anda yapılacak açıklamamı o. Ya yollarsın şimdi ya da sona kadar susarsın. Ulan nerede beyinsiz var bizi buluyor.

Bizim ihtiyacımız sert bir stoper hava toplarında etkili... ve ÇALIM ATABİLEN Bİ FORVET

Ama gel de bu beyinsizlere anlat bunu ..

Görevi başında adam işine devam ederken zaten onu göndereceğiz demek kendi ayağına sıkmak Riekerink gerçekten ne yapsın yani..

Levent kısaca diyorki Rikerinkten iyi hoca bulamadık bulsak anında gönderirdik. Bu kadar beceriksiz bi yönetim olamaz koca kulüp hoca bulamıyor inanılır gibi değil

Çinde transfer sezonu şubat sonuna kadar sanıyorum yani yazın oyuncu satma şansımız olmayabilir.

Şu yarım sezonu sabote bu açıklamasından sonra hepten sabote edicek bu jor. Adam haklı sezon sonu gönderileceğini biliyo niye kassın..
Son zamanlarda gördüğüm en mok açıklama

NKGSDVBS
TapaTalK

Oha ya. Riekerink ile sene sonu yolları ayıracağız diyorlar. Hayatımda en skandal yönetici açıklaması.

Madem yollayacaksınız şimdi yollayın.

Asıl şimdi yollamak yanlış olur çünkü piyasada boşta ve bize gelmek isteyen iyi hoca yok

Bilic veya FT gibi hoca boşta olmadığı sürece doğru karar

Levent WhatsApp dan mı yazıyor?

transfer dönemi basladigi günden beri ahmet ve vitor disinda stoper ismi gecmedi ciddi anlamda. abv sizin ya. oyuncu bilmez cahiller.

hangi büyük kulüp Kisin kadroyu yenilemeye gitmis bugüne dek. Sampiyonlugu resmen vermek bu.
3-4 transfer yap yeter. Kadroyu sil bastan yapiyoruz resmen

kadronun elle tutulur hicbir tarafi yok ama ismi gecen oyuncularda ise yaramaz gibi görünüyor. wolfsburg 3 adam aldi 2 tanesi de yolda. kadrosu kötü olan oyuncu almak zorunda. devre arasi olsun veya olmasin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt