Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
JOR'a basın toplantısında Cavanda sorulduğunda oyuncu hakkında pek bir bilgim yok dememiş miydi yazın yahu? Nasıl olur da tanımadığı adamın alınmasını çok ister?Levent Nazifoğlu: "Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı."
sucu hocanin üstüne atiyor
Yav he heSneijder 4-3-3de oynayamaz.
Levent Nazifoğlu: "Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı."
sucu hocanin üstüne atiyor
Serdara Erene para savuracağımıza yabancıya verseydik biz de alırdık. Bu kadar kolay.Fener ve besiktas nasil mi aldi?
€€€€€€€
Fiko bile dedi terror olaylarindan dolayi oyuncular gelmek istemiyor diye.
Ya veriyorlar 3-4 oyuncu kaseti içinden seçiyor adam.Mancini Salih dursunu aldı ya aynı şekilde.JOR'a basın toplantısında Cavanda sorulduğunda oyuncu hakkında pek bir bilgim yok dememiş miydi yazın yahu? Nasıl olur da tanımadığı adamın alınmasını çok ister?
Bence gerek yok,gidip adam gibi,üç dört sene oynayacak birini alıp gelmeleri tercihimEtoo bize de gelir bence ilgilensek düzgün şekilde...
Levent Nazifoğlu: "Sneijder'e teklif var ama gitmesine sıcak bakmıyoruz."
ha bu iyi
Yav he he
Ajax alt yapisindan cikmis bir oyuncu, Ajax'da LCM oyniyan adam oyniyamicak diyosun
Komik ya