Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu: "Fatih hoca ile hiç konuşmadık. Kendisinin bize yolladığı bir mesaj olmadı."

mesaj bekliyorlar herhalde

Levent Nazifoğlu: "Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı."

sucu hocanin üstüne atiyor
JOR'a basın toplantısında Cavanda sorulduğunda oyuncu hakkında pek bir bilgim yok dememiş miydi yazın yahu? Nasıl olur da tanımadığı adamın alınmasını çok ister?

Levent Nazifoğlu: "Sneijder'e teklif var ama gitmesine sıcak bakmıyoruz."

ha bu iyi

Levent Nazifoğlu: "Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı."

sucu hocanin üstüne atiyor

Hoca cavandayi nerden taniyormus gidin isine , yaptigim transferler elimde patladi diyecek yürek yokda ondan

JOR'a basın toplantısında Cavanda sorulduğunda oyuncu hakkında pek bir bilgim yok dememiş miydi yazın yahu? Nasıl olur da tanımadığı adamın alınmasını çok ister?
Ya veriyorlar 3-4 oyuncu kaseti içinden seçiyor adam.Mancini Salih dursunu aldı ya aynı şekilde.

Armanın İzinde ‏@Armaninizinde
Levent Nazifoğlu: "Andersen gibi bir isim gündemimizde yok. Sneijder'e teklif var, ama gitmesine sıcak bakmıyoruz."

Levent Nazifoğlu: "Drogba'nın yaşı dolasıyla böyle bir hamlemiz yok."

Levent Nazifoğlu: Bruma ile uzatmayı düşünüyoruz. Ara transfer sonrası bütçemize göre Bruma ile oturup konuşacağız. Drogba da gündemde yok.

Levent Nazifoğlu: "Alp abiyle yeni konuştum. Arabistan'a gelmek istedi ama vizesi olmadığı için gelemiyor."

A Spor'u açın!!

Muhabir Emre Kaplan bağlandı yayına.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Resmen kepenkleri indirdik acemi bir yönetici yüzünden..
Skandal..

Levent Nazifoğlu: Yasin'e kapılar kapanmadı. Zaten onun cezası süreli bir ceza. Döndükten sonra bakacağız.

Geçen gün birileri diyordu bizim oyuncu seçimlerimizi FT mi yapıyor böyle saçma komplo mu olur diye.
Şimdi anlamışlardır niye ahmet çalık transfer edilecek ve niye selçuk hala oynamaya devam edecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dalga mı geçiyorsunuz lan Yasini bu saatten sonra satacaksınız başka yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt