Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoğlu: "İki transfer yapacağız. Podolski giderse bu 3 olur." (Evren Göz / NTV Spor)

Forvet de bakıyoruz sanırım.

chedjou en kötü Fransa liginden bir takım 2-3M'ye giderdi. Bak en kötü diyorum. Bunlar beceriksiz bile değil, başka birşey.

Podolski giderse yerine santrafor alacaklarmis. Bu guzel gelisme tabiki iyi birini alirlarsa.

Serdar
Eren
Tolga
Cavanda
Kolbein
Josue
De jong
7 adamın içinde bize faydalı olan kaç oyuncu var?
olmazsa olmaz diyebilecegimiz kimse yok. cavanda kolbein josue 1.derecede cöp cikti, tolga serdar eren maliyetleri az olsaydi iyi yedek olurdu.

son gün gelen 32lik de jong iclerinde yine en iyisi

Çok sürmeden kongre olur. Ama yine dinozor zihniyet başka bir o malum eğitim kurumunun işe yaramazına oyuncak eder kulübü.

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu
Sen medyaya "Uzun vadeli düşünmüyorum" de, sonra futbolcudan o hocanın taktiğini kusursuz uygulamasını bekle. Susmayı bile becerememek...

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu
"Cavanda'yı az çok tahmin ediyordum"

6 ay önce: "Klasik olacak ama yine çok önemli bir futbolcuyla karşınızdayız."

Adam hakli.

Daha da bu açıklamalardan sonra sessiz kalırsak bize yazıklar olsun.Ciğerim yandı,bu takım bizim takımımız.Açıklamalar tek kelimeyle skandal.Yalancı,sahtekar insanlar.

olmazsa olmaz diyebilecegimiz kimse yok. cavanda kolbein josue 1.derecede cöp cikti, tolga serdar eren maliyetleri az olsaydi iyi yedek olurdu.

son gün gelen 32lik de jong iclerinde yine en iyisi
Aynen Murhan sonuç olarak iyi transfer yok diyebiliriz rahatlıkla.

Yasini affedin sonra götü iyice kalksın. Tüm oyunculara süper örnek olur.

"Ne yaparsanız yapın nasıl olsa sonunda affedilirsiniz"

Chedjou gibi adamı hemde devre arası ,çalık gibi adam 3 yapıyorsa Chedjou 4 yapar, nasıl bir hatadır bu Chedjou su içinde 2'den aşağı gitmez, tamam bize uymuyor açık alanda zaafları var ama bahsettiğimiz adam ülkesinin kapatanı yok artık ya.

cenk 5i penalti olsa dahi 10 gol atmis, sampiyonlar liginde aboubakar 2-3 tane atmis. bide ömer var iyi kötü alternatif.

bizde bi tek eren var. eto'o yu isteyen bjk.

Podolski'nin yaşı var sakat ama Podolski Podolski'dir. Satıp Yunan liginden adı sanı bilinmeyen topçuyu almak tam bunların işi, bu bir. Anlaşılan o ki tek stoper alacaklar e biraz da komisyon yemeleri lazım alacakları topçu belli. Cavcav kurt gibi adam attı oltayı bizimkiler de hemen yedi. Sağlam bi kazık atıp kitleyecekler Ahmet Çalık'ı, bu iki. Chedjou öyle ya da böyle piyasası olan oyuncu bu kadar kötü oyuncu pazarlayan bir takım yok çok net, bu üç. Sene ortasında hocayla uzun süre devam etmeyeceğiz demek tam bir gerizekalılık örneği, bu dört. Disiplinsizlik had safhada koca Galatasaray Yasin gibi sonradan görme bir herifin oyuncağı olmuş, bu beş. Allahım sen yardım et.

C1kQTTZWQAAyGgr.jpg:large

:D:D:D:D

Uzun ceza yersem Dursun yüzünden yerdim diye düşünürdüm hep ama bugünden sonra bir gün Levente de patlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt