Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu: "Beşiktaş ile Fenerbahçe'de de sakatlar ve oynamayanlar var. Onlardan hiç bahsedilmiyor. Advocaat bize önerilmedi."
ne diyor bu beyin ya.

bjkde caner sezonu kapatti
fenerde volkan ve müzmin persie sakat
bizde 3 kaleciden baslayarak 10 adam sakat

Şu anda yasin

1472758.jpg

NKGSDVBS
TapaTalK

Iki transfer kesin yapacagiz, ucuncu ise podolski'nin gidisine bagli diyor nazifoglu

Yani rodrigues ve bir stoper?

Ali naci 2 stoper yazip duruyodu

Isim misim fark etmez arkadas, Yasin'in Tuzlaspor macinda yaptigi bilerek bir hareketti,Galatasaray'i satti kendisi, Muslera olsa bile gitmesi gerekir.

GS formasi bu kadar ucuz olamaz.

Aynen Murhan sonuç olarak iyi transfer yok diyebiliriz rahatlıkla.
hatta dursunun geldigi günden beri bir tek podolski var tartismasiz iyi transfer. hadi de jongu da ekleyebiliriz. digerleri ultra gereksiz, her yerde bulunabilecek ama pahaliya gelen vasat üstü oyuncular (veya net cöp)

chedjou en kötü Fransa liginden bir takım 2-3M'ye giderdi. Bak en kötü diyorum. Bunlar beceriksiz bile değil, başka birşey.

Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyordu. Ligue 1'den hiçbir takım o bahsettiğin paraları Chedjou için vermez. Sezon sonu bedelsiz anlaşmak için zemin yoklarlar sadece.

Bizimkiler Chedjou'nun alacaklarına karşı ceza parasını silince bedelsiz gitmiş oldu.

Muslera
Sabri - Ahmet - Hakan - Carole
Selcuk - De Jong
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Eren​

Defans anadolu takimi seviyesinde

Bunlar bilerek yapiyor rezil bir yönetim sunuyorlar rivadan payini alip kacacak sebep ariyorlar erken secim icin

podolski giderse 3 transfer olur diyen adamdaki beyinden bende istiyorum. sifir stresi var herifin.

rodrigues + alacaklari kazik fiyata ahmet al sana iki transfer

forvet podolskiden bagimsiz olarak gerekli zaten!!

sag bek düsünülmüyor !!

ahmet semih serdar koray hakan gibi üst düzey stoperleri avrupada hicbir paraya satamazsin .

direkt olarak intihar sebebi bu stoperler 5ini topla 1.5 adam eder

Yasin'i affetmek nedir ulan?!

Daha önce dediğim gibi Adnan Polat ve Hagi ile devre arası transferleri gibi bir dönem. O günden farklı olarak 8. olmuyorsak Muslera ve Sneijder sayesinde.

Levent Nazifoğlu: Muslera'ya özel eldiven yapıyorlar. İki parmağı içine alacak şekilde 4 parmaklı olacak. Konya maçında oynayacak.

Ahaha :D
Ulan Muslera korkutmaya devam edecek yani rakipleri..
Üzülüyorum belki de buffon neuer seviyesine çıkabilrcek bir kalecinin yasinle semihle harcanıp gitmesine

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonunda Ahmet Çalıkı alacaklar heralde

ulAn Aziz bile akıllandı siz akıllanmadınız

2014den beri yanlış transferler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor

Yemin ediyorum başımıza Aziz Yıldırımı geçirseler şu adamların becerdiğini beceremez. Geldiğimiz hale bak.

Dünyanın "en büyük(!!!!)" Taraftar oluşumu Urtaslan neden susuyorsunuz ha? Aysal zamanında sesiniz gür gür çıkıyordu satılık herifler. Galatasarayın ağzına ediyorlar neredesiniz ha?

Riekerink'in yerinde olsam anında istifa ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt