Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperlerimiz:

Semih - yerli
Hakan - yerli
Koray - yerli
Serdar - yerli
Chedjou gidecek

Milli Takim'da bile mehmet topal stoper oynuyor, bunlar da utanmadan hala yerli stoperin pesindeler.

Neden bizim kafadan bir yonetici yok orda, neden bu kadar beceriksizler?

İşte futboldan anlamayan adamlar klübü yönetince böyle oluyor reis

bu oyuncu yerli yaşı genç hemen alalım diye transfer yapıyorlar eminim tek dayanakları Gençlerbirliği az gol yiyor Ahmet'de onların stoperi hemen alalım diye aldırmaya çalışıyorlar

Hiç düşünmüyorlarki bizim takım önde oynaması yüklenmesi lazım geniş alanda iş yapabilecek hızlı pozisyon bilgisi yüksek olan 2 stoper alalım diye

Gittiler Serdar'ı aldılar posizyon bilgisi yok çoğu zaman ağır kalıyor -yanınada Ahmet'i alacaklar Serdar'dan bile daha kötü stoper

Serdar müzmn sakat olmasa hizi iyi yine bana göre ama sakat işte. hertürlü sakatlaniyor. Chedjou'da gömülü defansta başarili olmuş biri. geniş alanda ne mal olduğu görüldü. ahmet şu orta saha ile besbeter olur

Adam akıllı
1 stoper
1 sağ bek
1 merkez orta saha
1 sağ açık
1 forvet

Alınmadığı sürece sene sonu ilk 3 hayalden öteye gidemez !

JoR zaten tecrübe 0 olduğu için şampiyonluk yarışını götüremeyecek bundan adım kadar emindim
Ama Nazifoğlu şerosu çıktı gariban bulduya hoca'ya sallıyor biz birüsü adam aldık istediğini yaptık JoR beceremiyor demeye getiriyor resmen

Ulan JoR nerden bilsin Serdar'ı Eren'i Cavanda'yı Tolga'yı diyelimki adam aldıracak oldu tutup bunları mı aldırır ????

Hepsi Nazifoğlu&Özbek brother's ın bok yemesi

Bu yöneticiler ile başarının formülü: 5+0+3 yabancı kuralı.

Spor13-700x366.jpg

Bok vardıda gittiniz di mi la

Bizi Levent&Dursun&Mehmet Özbek gibi yöneticilerin

JoR gibi Td'likten bir haber Hollandalının

Sarbi-Selçuk gibi çapsız topçuların eline bıraktınız

Tam herşey yolunda gidiyordu Cl'de bile rakipleri titrete titrete ilerliyorduk
Biranda gittiniz bunlara bıraktınız bizleri

Durduk yere birbirlerini yedi adamlar :mad:

Ersan Adem'in 7 milyon €,Burak Yılmaz'ın 8 milyon € ettiği yere dünyaca tanınmış Podolski'yi 7 milyon €'ya satıyoruz yazık valla.

Serdar müzmn sakat olmasa hizi iyi yine bana göre ama sakat işte. hertürlü sakatlaniyor. Chedjou'da gömülü defansta başarili olmuş biri. geniş alanda ne mal olduğu görüldü. ahmet şu orta saha ile besbeter olur

Valla reis 2 tane adam akıllı stoper haydi Serdar iyileşirse 1 tane lider stoper olmadan bir nane olmayacak
Serdar'ı bende beğeniyordum gerçekten en azından diğer stoper'lerimize bakarsak gerçekten baya iyiydi ama bu kadar sakatlanıyorki gelecektede güvenemeyiz adama heran sakatlanabilecek biri Serdar maalesef

Spor13-700x366.jpg

Bok vardıda gittiniz di mi la

Bizi Levent&Dursun&Mehmet Özbek gibi yöneticilerin

JoR gibi Td'likten bir haber Hollandalının

Sarbi-Selçuk gibi çapsız topçuların eline bıraktınız

Tam herşey yolunda gidiyordu Cl'de bile rakipleri titrete titrete ilerliyorduk
Biranda gittiniz bunlara bıraktınız bizleri

Game of Ego.

Cavanda'nın transferinden sonra "Cavanda'yı bütün yönleriyle araştırdık ve onu yönetebileceğimize karar verdik. Sıkıntıları, yanlış anlaşılmaları olmuş. En sıkıntısız oyuncularımızdan olacaktır" diyen Levent Nazifoğlu, bugün ise futbolcu hakkında yaptığı açıklamada "Cavanda'nın durumunu az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben çok şaşırmadım" diyerek suçu adeta Jan Olde Riekerink'e attı ve Galatasaraylı taraftarları hayrete düşürdü.

biri sunlara yonettikleri takimin Galatasaray oldugunu bir hatirlatsin

Trabzonspor, Muhammet Demir ve Sefa Yılmaz'ın sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kiralandığını borsaya bildirdi.

Garry Rodrigues 3.5 milyon euro
Ahmet Çalık 4 milyon euro
Gitti podolskiden gelecek para çöpe.Tahminimce 2.lig topcusu bir forvetle kapatırız transferi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Hugo gelmeyi çok istiyor. Terör olaylarından etkilenmiyor. Bu, bizim için bir avantaj"

Valla reis çok zoruma gidiyor şu fotoğraftan şu fotoğrafa geriledik ya

636142100597944720-riki.jpg

Biri türkiyenin enn büyük iş adamlarından biri yıllarca avrupada en büyük iş yapan Türk iş adamı vizyonuna kurban olduğum beyefendi
Biri otobüs muavini kılıklı kel cüce yüzü sarkmış yağlı suratlı tipsiz birşey

Biri beğensekte beğenmesekte Türk Futbolunda en büyük başarılara imza atmış İmparator
Biri hollanda'nın köylüsü beden hocası

Allah belamizi vermis resmen, dursun denen serefsiz ve nazifoglu denen pvenk insallah.... neyse

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Valla reis çok zoruma gidiyor şu fotoğraftan şu fotoğrafa geriledik ya

636142100597944720-riki.jpg

Biri türkiyenin enn büyük iş adamlarından biri yıllarca avrupada en büyük iş yapan Türk iş adamı vizyonuna kurban olduğum beyefendi
Biri otobüs muavini kılıklı kel cüce yüzü sarkmış yağlı suratlı tipsiz birşey

Biri beğensekte beğenmesekte Türk Futbolunda en büyük başarılara imza atmış İmparator
Biri hollanda'nın köylüsü beden hocası

en azindan bunu deme renktas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt