Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın en iyi oyuncularından biri gidiyor aldığın adam gary rodrigues midir yani ya sen büyük takım yönetmeyi bilmiyorsun ya da komisyon peşindesin.

HaberAslan sayfasi özel haber olarak belcikali stoper lombaerts ile anlasmaya yakin oldugumuzu yazdi

Hafta icinde ya lombaerts ya vitor hugo takima katilacak diyor

Twitter'de lombaerts hakkinda yazan oldu mu?

Muazzam bir kaynak. HaberAslan yazmadan önce ben hic bir transferimize inanmiyorum.

Bir de özel haber olarak girdilerse %1000 olmustur bu transfer. Hayirli olsun.

İvan Ordets veya Rolando diyorum. Madem para yok daha iyi kimi bulacağız..

stoper zaten sart, podolski giderse forvet.
dembele alslardi bu sorunda cözülmüs olacakti.
bikere dogru bi is yapin, bari su vitoru alsalar.

Gary rodrigues bu yaşından sonra büyük takım oyunculuğuna adapte olabilecekmi? Podolsky gibi winner karakterlimi? Hızlı oyuncu arıyoruz desek zaten bruma var elde

Forum burun kiviriyor diye icimden bi his bu oyuncu tutacak diyor... Gercekten hem suratli hem adam eksiltebiliyor gordugum kadariyla defansa da yardima geliyor... Gol vuruslarini da duzeltirse (millet bal yapmayan ari dediginden, yoksa videolarda atiyor ama videolara guvenilmiyor) bide orta acabiliyorsa ki bence sag kanat oynarsa sag ayakli oldugundan atar herhalde (gerci videolarda sol ayagi da zimba gibi ya)

Camiamiza hayirli ugurlu olsun... Sakatsiz basarili bi GS kariyeri yapar Allahin izniyle

C1lt_byXEAEX85o.jpg

Muazzam bir kaynak. HaberAslan yazmadan önce ben hic bir transferimize inanmiyorum.

Bir de özel haber olarak girdilerse %1000 olmustur bu transfer. Hayirli olsun.

Dikkat edersen twitter'de lombaerts hakkinda yazan oldu mu diye sordum, yoksa bu sayfa oyle kolay kolay bir isim yazmaz.

Guvenilir olmadigini bende biliyorum.

Robert Mak ve Mirallas Yunanistan Liginde oynadılar, sanırım Yaya da bir zamanlar orada oynuyordu

----------Muslera

Linnes-Semih-Hugo-Carole

-------Tolga---De Jong

Garry----Sneijder----Bruma

---------Teodorczyk

Arkadaşlar, transferin ucu yine bombok bi yere çıktı.

C1lrX66WEAIiYXQ.jpg

Dikkat edersen twitter'de lombaerts hakkinda yazan oldu mu diye sordum, yoksa bu sayfa oyle kolay kolay bir isim yazmaz.

Guvenilir olmadigini bende biliyorum.

Gecen de demistim sana böyle ne idügü belirsiz kaynaklarin "haberlerini" paylasarak ancak o sayfalari yöneten cocuklara prim verirsin. Adamlar takipci kasmak icin paso salliyor.

Lombaerts ismi gecse zaten coktan duyulurdu gazetecilerden biri falan yazardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt