Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bıse bildigi yok.bana gore 5 transfer yapacaz,bana inanın.rodrıguez,2 sdoper,bi kanat daha ve forved.
Ünal başgan olsa yaya toure ve ivanovic/mertesacker ile çoktan söz kesmişti.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan 5 senede harcıyoruz da noluyo stoper semih baltaDoğru 5 senelik bütçemizi 2 senede harcamış olurduk
Kalede daha mı iyidir İheanacho. Ben santraforda başarılı buluyordum halbuki
En azından 5 senede iki kere şampiyon olurduk. Sen dursun ile 5 sene boyunca ilk 3 e girmeye çalış.Doğru 5 senelik bütçemizi 2 senede harcamış olurduk
Uygun filan değil renktaş.Maasi uygunmus.
Ulan yönetimin çapına bak tabi uydurma değilse haber Sakho&Lombaerts'in olduğu bir transfer listesinde ne ürdüğü belirsiz Hugo nasıl 1. sırada oluyor ?
Harbi tam kanat/forvet Marinho reis
Öyle cılız vitaminsiz Brezilyalılar gibi değil ikili mücadelelerde yıkar geçer tıkır tıkır füzelerle kaleyi vurur acayip bir adam
Garry Rodrigues'in eski hocası Tudor: "G.Saray onu transfer ederek çok iyi bir iş yaptı. Türkiye'de çok iş yapabilecek bir isim" (TRT Spor)
Igor Tudor: "Rodrigues çok iyi oyuncu, çok çalışmayı seven bir oyuncu. Sadece teknik, taktik olarak değil, karakter olarak da iyi oyuncu"
Uygun filan değil renktaş.
Ne olduğu belli olmayan ve paokta maaşı 0,55 m€ olan adama 1.3m€ garanti maaş vermek enayiliktir.
Verirsin garanti 0,6 maaş
Maç başı da 30 bin euro koyarsin.
Senede 40 maç oynarsa 1.2 prim almış olur.
Baktın elimizdeki çöpler gibi çıktı oynatmazsin olur biter.
Garanti ucreti az olacağı için zarar etmemiş olursun.
Bizim yıldız oyuncular dışında kalan tüm oyunculara performansa dayalı sözleşme yapmamız gerekiyor.
Aksi halde imzayi atan yatmaya devam eder.
SARI-KIRMIZI!