Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım da oyuncu açıklamış anlaştığını vs. diye konular vardı. Çok takip edemedim şu sıralar. KAP bildirimi yapılmadan herşey apaçık ortada gibi.

Aynen

Dün hatta Levent bitti dedi , normalde ceza filan verir kap nasıl oldu bende anlamadım

bugün kap gelir heralde

KAP'tan ceza yiyelim, bi ordan yememistik daha, afiyet olsun.

Bild gazetesinde Poldi için 20 milyon euro veriyor diyorlardi. Doğru değilmiydi o haber. Bilen var mi?

Galatasaray'ın elden çıkarmaya çalıştığı Aurelien Chedjou, Marsilya'ya transfer olmak için görüşmelere başladı. (********************* Spor)

Jovetic nasıl sizce

Lombaerts iyi kötü tartışmasına girmeyeceğim de.

Dün burda sakat adam tam bizim kriter gibi bişeyler yazılmıştı.
Lombaerts'in son 8.5 sezonda sakatlık nedeniyle kaçırdığı maç sayısı 12, son 5.5 sezonda kaçırdığı maç sayısı 5.

Kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyelim , alınsın ve alınmasın diye bi yorumda bulunmadım , yok yere bok atmayalım

Yönetim, PAOK'ta 400.000 € kazanan Garry Rodrigues'e 1.5 milyon € ödeyecek. Ayrıca menajerine de komisyon olarak 800.000 € ödenecek. (Sporx) :D

Belli bir rakamın altında kalan transferlerle ilgili açıklama yapma zorunluluğunu kaldırmışlardır. Fb bildirmiyor 8 milyon € altındaki anlaşmaları

Yönetim, PAOK'ta 400.000 € kazanan Garry Rodrigues'e 1.5 milyon € ödeyecek. Ayrıca menajerine de komisyon olarak 800.000 € ödenecek. (Sporx) :D
Şaka mı bu ya?

Adama Paok da kazandığının 4 katını mı vereceğiz yani. Allah belanızı versin gerizekalılar.

Komisyoncular iş başında !

Böyle transfer olur mu menejerine 800.000 € ne demek lan

Bruma ve Garry birbirinin kopya oyuncuları.
İkiside içeriye kat edip gol vuruş özellikli oyuncular.
Bu durumda Erene kim top atacak veya orta yapacak?
Aslında bruma ve garrynin ortalarına narsingh veya etoo şahane olurdu :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım yanlış haber benim bildiğim oyuncu Paok'ta 600 bin euro kazanıyor bizde de 1.350 bin euro kazanacak. Ayrıca menajer parasını da yüksek ihtimal yanlış yazdılar yada Paok'tan alacağı bonservisin %20'sinide eklediler .

Son düzenleme:
Ahmet Çalık Amedspor'a karşı 11'de.

sporx saçma yerdir. Ama insanın içine kurt düşürdüler acilen yalanlanması lazım. Yoksa rezaletin nirvanası oluyor artık.

Garry Rodrigues'in menajeri Levent Nazifoglu muş beyler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt