Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin
Forumu nasıl buluyorsun

NKGSDVBS
TapaTalK

Hoşbulduk,Açıkçası bazılarının fazla troll olduğunu düşünüyorum 2-3 kişi hakkında böyle düşünüyorum,ama yinede muhabbet ve ortam güzel oluyor,bayadır pasif şekilde forumdaydım artık aktif olmak istedim transfer döneminde daha değerli oluyor bu forum.

Son düzenleme:
Conte'nin 3-4-3'u oynuyor italyan takimlari

Yakinda diger liglerde de izleriz

Hoşbulduk,Açıkçası bazılarının fazla troll olduğunu düşünüyorum 2-3 kişi hakkında böyle düşünüyorum,ama yinede muhabbet ve ortam güzel oluyor,bayadır pasif şekilde forumdaydım artık aktif olmak istedim transfer döneminde daha değerli oluyor bu forum.

Hoşgeldin hocam.

hoşgeldin renktaş

benim linnes'den fazla beklentim yok, oynadigi zaman guven vermiyor, muhtemelen gine sabri'yi izleriz

Hoşbulduk,Linnes konusunda Moldeden beri beğeniyordum ama bu yıl benide şaşırttı ama yinede bir sürpriz yapabileceğini hissediyorum.

Muslera

Sabri-Hugo-Hakan-Carole

De Jong-Selçuk

Rodrigues-Sneijder-Bruma

Podolski

İdeal 11 bu olucak ikinci devre.​

Chedjou hakkında ne düşünüyorsunuz Can bey?

Hakan Delikanlının forumdan atıldığını biliyorum onun Chedjou ve Sneijderi fazlaca savunduğunuda biliyorum çok eskiden beri takip ederim burayı bu sorunuzdaki inceliği sezinledim ama benim kişisel görüşüm Chedjou konusunda umursamaz tavırları sonrası ayrılığı haketti her zaman bir hata yapıp takımı zor durumda bırakacak bir potansiyeli vardı.

Hakan Delikanlının forumdan atıldığını biliyorum onun Chedjou ve Sneijderi fazlaca savunduğunuda biliyorum çok eskiden beri takip ederim burayı bu sorunuzdaki inceliği sezinledim ama benim kişisel görüşüm Chedjou konusunda umursamaz tavırları sonrası ayrılığı haketti her zaman bir hata yapıp takımı zor durumda bırakacak bir potansiyeli vardı.

Tesekkurler.
Tekrar hoşgeldiniz Can bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt