Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla reis bir arkadaşım var tinercilerden o baya takip ediyor Belçika&Hollanda&Ukrayna gibi değişik avrupa ligderini'de

Brügge'de baya iyi oynuyor alamadınız filan demişti valla ligde ne kadar iyidir bilemem ama

CL'de izledim Brügge'ü bir Leicester maçı hariç hepsindede van Rhijn sağ bek oynadı

Ve abartısız söylüyorum reis benim Hayatımda CL liginde izlediğim en kötü sağ bek performansını vermiş olabilir arkadaş

Düşün yıllarca Sarbi&Tarık'ı filan izledi bu gözler
Cl'de hücum&defans zaten Brügge yıkıldı her maç ama bu oğlan ayrıca bir mala bağladı reis yav

ouv
o halde at cope Enes kardes
trash.gif

Şimdi birşey sorucam eldeki kanat oyuncuları(Poldi gitti)

Bruma
Sinan
Garry Rodrigues
+Yasin affedilecek

Birde narsigh+marinho adları geçiyor

Yani 5 tane filan kanat oyuncusu olacak takımda. Bruma bir kenara geri kalan dörtlüyü harcayıp o paraya adam akıllı tek 1 tane takımı taşıyacak sağ kanat almak kimsenin aklından geçmiyor mu

çünki Garry'nin çok birşeyley yapacağını zannetmiyorum. Sinan&Yasin malum, Narsingh'de öyle mükemmel bir kanat oyuncusu değil

Üstüne birde Poldi satıldı takımdaki tüm hücum yükü yine Bruma'nın üzerinde

Dördünü harcadın mı yedekte kim bekleyecek ? Sakatlık durumu olursa kanatta kim oynayacak ?

___________Muslera_____________
Linnes____Vida___Hakan____Carole
_______de Jong___Tolga__________
____Garry___Sneijder___Bruma____
____________Podolski_____________
Bütün şartlar oluşsada şu takımla ikinci yarı savaşabilsek,Ama 8 Milyon Cash lazım Poldi satılmadan adam alamayız gibi.

2 stoper alsınlar sağ bek sorunu çözülür rahat olun siz Linnes arka arkaya beş mç oynasın taş gibi olur

Reis şimdi Bruma ayarında 18 yaşında bu kadar potansiyelli topçuların piyasasına baksana Renato Sanches mesela 35,00 mil. € Leon Bailey'i alayım desen en az 30,00 mil. €
Veya Kasper Dolberg 30,00 mil. €'dan az değildir

Buruma'nın sözleşmesinin bitmesine az kalmıştı. Sporting ile sözleşme yenilemek istemiyordu.

Dördünü harcadın mı yedekte kim bekleyecek ? Sakatlık durumu olursa kanatta kim oynayacak ?

Yav reis ilk 11'imiz sağlam olsunda yedekte duracak adamı buluruz her türlü gerekirse S10 sol kanat oynar Linnes sağ kanat oynar çok zorda kalırsan Josue oynar gibi yarım sezon için sadece lig idare edilebilir

Buruma'nın sözleşmesinin bitmesine az kalmıştı. Sporting ile sözleşme yenilemek istemiyordu.

José Giménez
Luke Shaw
Deulofeu
Ross Barkley
Max Meyer
Morgan Sanson
Keita Baldé Diao
Oğuzhan Özyakup
Alex Oxlade-Chamberlain
Mahmoud Dahoud
Gianluigi Donnarumma
Jesse Lingard

Bunlarında sözleşmesinin bitmesine az kalmış arkadaş ve bunlarında çoğu takım değiştirmek istiyor

Git bunların kaç tanesini 10m'e alabilicen ?

José Giménez
Luke Shaw
Deulofeu
Ross Barkley
Max Meyer
Morgan Sanson
Keita Baldé Diao
Oğuzhan Özyakup
Alex Oxlade-Chamberlain
Mahmoud Dahoud
Gianluigi Donnarumma
Jesse Lingard

Bunlarında sözleşmesinin bitmesine az kalmış arkadaş ve bunlarında çoğu takım değiştirmek istiyor

Oğuzhan Özyakup mu? :38573:

José Giménez
Luke Shaw
Deulofeu
Ross Barkley
Max Meyer
Morgan Sanson
Keita Baldé Diao
Oğuzhan Özyakup
Alex Oxlade-Chamberlain
Mahmoud Dahoud
Gianluigi Donnarumma
Jesse Lingard

Sağ kanada Deulofeu nokta atışı olur.Ama nerede o vizyon?

José Giménez
Luke Shaw
Deulofeu
Ross Barkley
Max Meyer
Morgan Sanson
Keita Baldé Diao
Oğuzhan Özyakup
Alex Oxlade-Chamberlain
Mahmoud Dahoud
Gianluigi Donnarumma
Jesse Lingard

Reis bunları şuan 10m'e alamazsın ama bunlar Brumanın Galatasaray'a geldiği yaşta değiller Brumayı da şuan 10m'e satmazsın.
Mesela 1,5 sene önce Gerard Deulofeu da 6m'e transfer olmuş.

Twitter

Podolski (Çin'e transferine dair haberler hakkında): "Benim haberim yok. Hafta ortasında takımla çalışmalara başlayacağım." (Sky Sport)

Vay la ünal başganım'ın zamanında Pogba ile birlikte u-20'de dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Bruma'yı taa 2013'de buldu getirdi

Dursun Özbek denen herif 2017 yılında adamı elinde tutmayı beceremiyor :mad:

Unal baskanin adam olsaydida gotu sikisinca kacmasaydi Adnan Polattan bile beter bi adamdir benim gozumde

Levent nazifoglu dun podolski gidecek gibi duruyor dedi

Bugun podolski birseyden haberim yok diyor

Drogbanin donmesini isteyenler var. Sizin dusumceniz nedir bu konuda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt