Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte planlar tıkır tıkır işliyor !

Ahmet Çalık transferi gündeme geldiğinde çok tepki gördüğü için taraftarın gazını almaya haberler ortaya atıldı

Sakho dediler-Hugo dediler-Vida dediler hatta Pepe dediler dün araya Epl'den bir oğlan girmişti bir ara

İşte böyle oldu şöyle oldu para yok çok para istediler diye gidip Ahmet Çalık'ı alacaklar

Poldi'de 5 milyon'a filan satılır yerine Adem Büyük -Necid filan gelir

Büyük Başgan Özbek'in söz verdiği gibi kurduğu Şampiyonlar Ligi Final'i kadrosu

Muslera
Sarbi-Ahmet-Semih-Carole
De Jong-Selçuk
Sneijder
Garry-Adem-Bruma​

Sene sonunda inşallah ilk 5'de kalabiliriz çünki Kupa'dan da elenicez

Planlar tıkır tıkır işliyor

Nazıfoğlu:''Ahmet Çalık transferi kapanmadı''

Defansi düzeltmeden sampiyonluk imkansiz, hatta iddiali olmak bile imkansiz.

Cok degil, 5 haftaya kadar yaristan kopariz. Normal sartlarda defansa 3 saglam transfer yapilmasi gerekiyor. 2 stoper 1 sag bek.

Defansi ciddi anlamda güclendirmezsek, bu takimdan hicbirsey olmaz. 1 transferle olacak sey de degil bu.

d11c9bd2877aebf9f2433c6376c28e25.jpg

Böyle bir mesaj geldi 50 tl gs lira diye girdim baktım gs store da böyle birşey yok.baska mesaj alan var mı?

sent by note 7 #fireinthehole

İndirim kodu yerine ''50GSLİRASI'' yazınca;

100'e 50
200'e 100
300'e 150

fiyat düşüyormuş.

Tarık Çamdal-Ahmet Çalık-Salih Dursun-Veysel Sarı-Semih Kaya gibi adamlar Galatasaray'da oynuyabiliyorsa demekki bende iyi bir Menajer bulsam benide zengin eder klübümüz

madem çok para vermek istemiyorlar sidiki'yi neden almadınız diye sorarlar adama

Kaleci iyi

Savunma hattı çöp

Orta saha idare eder

Hücum hattı eh işte

Trabzonspor, Muhammet Demir ve Sefa Yılmaz'ın bedelsiz olarak sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kiralandığını açıkladı.

Sidiki noldu beyler anlastigi bi kulüp var mı..

Defansi düzeltmeden sampiyonluk imkansiz, hatta iddiali olmak bile imkansiz.

Cok degil, 5 haftaya kadar yaristan kopariz. Normal sartlarda defansa 3 saglam transfer yapilmasi gerekiyor. 2 stoper 1 sag bek.

Defansi ciddi anlamda güclendirmezsek, bu takimdan hicbirsey olmaz. 1 transferle olacak sey de degil bu.

Defans 4'lüsü komple değişmesi gerekiyor
Sene sonunda orta sahaya en az 2 transfer gerekiyor
Sağ kanat gerekiyor(garry'den bir nane olmayacak gibi)
Forvet gerekiyor

Yani çok şey gerekiyor bu takıma be reis

Güvendiğim 2 adam Muslera&Bruma birde azıcık kıpırdanırsa Sneijder

Geri kalan tüm mevkilerin değişmesi gerekiyor

Denemeye alıp beğenilmeyen Sidiki Maiga, @CAF_Online tarafından "Yılın Genç Oyuncusu" seçildi. Diğer adaylar : Alex iwobi,Eric ayiah,Franck kessie,Sandra owusu ansah

Seneye de jonglu 11 düşünen var mı? Sağ sol bek stoper orta saha forvet kanat.. Şuan Garry çok iyi oynasa bile yaz döneminde kanat oyuncusu alınmalı diyeceğiz kimse yasine ve sinana güvenemiyor çünkü. Aslında kale hariç hiçbir mevkiye güvenemiyorum ben sil baştan bi kadro kurmak lazım. 2 senedir bu yönetimden bu tarz bi değişim bekliyoruz yazın yine aynısını bekleyeceğiz yine olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt