Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize acilen sol stoper lazim defans icin, Hakan B. nin yuruyecek hali kalmamis + bu sezon devam etse bile seneye ilk 11 in adami olamaz asla. Vitor Hugo yu birazda bu yuzden istiyorum, adamin performansi ortada, sol stopermis boyu fizigi gayet yerinde. Zaten sag stoper oynayacak bir ton adam var gerci hic biri tam stoper degil tabi ama idare ederler.

Muslera Bruma Carole dışında 8 tane CL seviyesinde transfer lazım.

su hazırlık macını izledikten sonra stoperi mtoperi bosverin direk orta sahaya basalım parayı :D

Bize 2 stoper- 2 bek -2 orta saha -1veya 2 forvet şart en az 7-8 oyuncu gerek takimi komple kovun :D

Carole niye bu kadar beğeniliyor,Sabri-Semih-Hakanın yanında Carlos gibi olmasını beklemiyorum ama çok güven veren bir oyuncu değil hataya müsait ve dağınık olabiliyor ve hücumdada kısıtlı yani fiyatınca iyi ama totalde vasat bir oyuncu bana göre.

Divan kurulu toplantısı olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenmiş.:asd22:
C1uWPDEW8AEyu7H.jpg

Ulan gebermiyorlarda.:mad:

Carole niye bu kadar beğeniliyor,Sabri-Semih-Hakanın yanında Carlos gibi olmasını beklemiyorum ama çok güven veren bir oyuncu değil hataya müsait ve dağınık olabiliyor ve hücumdada kısıtlı yani fiyatınca iyi ama totalde vasat bir oyuncu bana göre.

Rekabetsizlik de önemli.
Adamı zorlayacak oyuncu yok takımda.

En başta Galatasaray'ın bir hocaya ihtiyacı var oyuncuların dipsiz halini izlemekten sinir sistemim çöktü bu takım ne çalışmış koca bir soru işareti rikerink bey beyligini bilsin bu iş beni aşıyor bukadar desin ya arkadaş stoper almayın forvet almayın sırf almak için hiç almayın yeter bukadar çöp; bu takımı yönetecek otariterisiyle herkez kendine çeki dünzen verecek birini getirin bari bunu yapin Jorgen Klinsmann getirinbe

Salih dursunu niye yolladık biz. Şu semih ve hakandan iyi oynardı en azından 2li mücadele kazanırdı

Rekabetsizlik de önemli.
Adamı zorlayacak oyuncu yok takımda.

Doğru buda bir faktör ama ben geldiği ilk zamandan bu yana çok ekstra bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum hatta Tellesi daha çok beğeniyordum ama gitti malesef,Carole bizim şuanki savunmamızın en iyisi ama geri kalan üçlü felaket bu yüzden bunu diyebiliyorum.

o değilde 2000 lileri çok övüyorlardı 17 oldular daha kimse yok arda emre okan bu yaşlarda çıkmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt