Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından boy uzun. Hiçbir şey yapmasa bile kafasına iki top falan çarpar, top keser.

Otel işletmecisinden Başkan
Mahalle karısı'ndan futbol şube sorumlusu
Çocuk hocasından Teknik direktör

Olursa kocaa GALATASARAY bu hale düşer işte maalesef

Koray Günter Almanya'da..14 Ocak'ta İstanbul'da ve ay sonunda da antrenmanlara başlayacak

Podolski giderse forvet alınacak. Aksi takdirde 2 stoper takviyesi öncelikli...

dedi alı nacı gucuk

Defansın boy ortalaması 1.79 filan

Yeterki alın la şu Khacheridi'yi

En azından 9 tane kafa golü yemeyiz 2. Yarı

2 stoper alinmaz bosuna heveslenmeyin, max 1 stoper. Diger transferi de orta saha icin dusunuyorlar ama bu gobek icin mi tekrar bir kanat icin mi anlamadim zaten. Haberlere inanirsak bir kanat daha gelecek gibi.

Forvet transferi yok, Podolski giderse olacakmis.

2 stoper alinmaz bosuna heveslenmeyin, max 1 stoper. Diger transferi de orta saha icin dusunuyorlar ama bu gobek icin mi tekrar bir kanat icin mi anlamadim zaten. Haberlere inanirsak bir kanat daha gelecek gibi.

Forvet transferi yok, Podolski giderse olacakmis.
4 transfer olur.chedjou ve poldi giderse.2 sdoper,bi ortasaha ve 1 forved

Yani inşallah Sergen'in söylediği gibi 4 transfer gerçekleşir

Khacheridi'yi alıp getirin
Kiralık bir stoper daha
Merkez ortasaha
Forvet

Birçok sorunu çözecektir

Garry'nin disinda 2 oyuncu mu? Yoksa garryle beraber mi? Eger öyleyse 1 transfer kaldi, yandi gülüm keten helva...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mantik Garry haric demek istiyor ama bunlar Garry yi bunun icine katmis olabilir, o yuzden benim tavsiyem fazla beklenti icinde olmayin.

Yahu kimsenin Riekerink'e iyi hoca falan dediği yok. Kulübün bu halde olmasından baş sorumlu yönetim tutuluyor hepsi bu, Riekerink'in hocalık vasfıyla alakasız konular. Ya bu yönetim değil mi 4 ay hoca bulamayıp sonra Riekerink'e kalan. Şimdi diyorsun ki yönetime gönder bu adamı daha iyi hoca getir, bekle getirir.

Alper yalan söylüyor nazifoglu 85 transfer yapacagiz dedi (!)

Sergen hakli

Mantik Garry haric demek istiyor ama bunlar Garry yi bunun icine katmis olabilir, o yuzden benim tavsiyem fazla beklenti icinde olmayin.

Bence rodriguesle transferi kapattik. Insallah poldiyi satmazlar. Zaten yerine adam almayacaklar. Bi ched gereksizini elden cikarsinlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Daha 3 gun once Nazif ile gazeticiler konusmus, 2 oyuncu alacagiz demisler, Podolski giderse 3 olurmus.

Reis acaba o 3 transfere Garry Rodriguez dahil değil mi biliyor musun?

Yani zaten o bitti filan gibi konuştu ya nazifoğlu acaba ondan başka 2 tranfer daha olacak mı?

jXNl99.png

Bu oyuncu iyi beyler bu yüzden alamayız.

Reis acaba o 3 transfere Garry Rodriguez dahil değil mi biliyor musun?

Yani zaten o bitti filan gibi konuştu ya nazifoğlu acaba ondan başka 2 tranfer daha olacak mı?
Bilmiyorum iste benimki Nazifoglu'nun aciklamalarina gore yapilmis bir tespit. Burada Rodrigues i transferi ettik ondan haric mi boyle dusunuyorlar? Yoksa bu transfer dahil mi bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt