Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.382
- 7.693
- 2.018
En azından boy uzun. Hiçbir şey yapmasa bile kafasına iki top falan çarpar, top keser.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından boy uzun. Hiçbir şey yapmasa bile kafasına iki top falan çarpar, top keser.
4 transfer olur.chedjou ve poldi giderse.2 sdoper,bi ortasaha ve 1 forved2 stoper alinmaz bosuna heveslenmeyin, max 1 stoper. Diger transferi de orta saha icin dusunuyorlar ama bu gobek icin mi tekrar bir kanat icin mi anlamadim zaten. Haberlere inanirsak bir kanat daha gelecek gibi.
Forvet transferi yok, Podolski giderse olacakmis.
Daha 3 gun once Nazif ile gazeticiler konusmus, 2 oyuncu alacagiz demisler, Podolski giderse 3 olurmus.4 transfer olur.chedjou ve poldi giderse.2 sdoper,bi ortasaha ve 1 forved
Daha 3 gun once Nazif ile gazeticiler konusmus, 2 oyuncu alacagiz demisler, Podolski giderse 3 olurmus.
Bunlar 4 transfer falan yapamaz devre arasi, para yok zaten nasil yapacaklarmis? Rodrigues haric bir stoper gelir diger de ne olur Allah bilir.dengesız olduklarını bilosun,degişir
Daha 3 gun once Nazif ile gazeticiler konusmus, 2 oyuncu alacagiz demisler, Podolski giderse 3 olurmus.
Mantik Garry haric demek istiyor ama bunlar Garry yi bunun icine katmis olabilir, o yuzden benim tavsiyem fazla beklenti icinde olmayin.Garry'nin disinda 2 oyuncu mu? Yoksa garryle beraber mi? Eger öyleyse 1 transfer kaldi, yandi gülüm keten helva...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mantik Garry haric demek istiyor ama bunlar Garry yi bunun icine katmis olabilir, o yuzden benim tavsiyem fazla beklenti icinde olmayin.
Bilmiyorum iste benimki Nazifoglu'nun aciklamalarina gore yapilmis bir tespit. Burada Rodrigues i transferi ettik ondan haric mi boyle dusunuyorlar? Yoksa bu transfer dahil mi bilemiyorum.Reis acaba o 3 transfere Garry Rodriguez dahil değil mi biliyor musun?
Yani zaten o bitti filan gibi konuştu ya nazifoğlu acaba ondan başka 2 tranfer daha olacak mı?