Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin savunmaya calistigin Riekerink oyuncu degistirmeyi unutan adam boyle bir adami savunmak ilginc bir durum. Ve karsilastirmalarin baya bir sacma olmus onuda belirteyim.

Seninde futbol anlayisin boyle herhalde saygi duyuyorum.
Karsilastirmalarim sacma olmus? Orta saha konusundami TD ler konusundami?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Kac tane mac o degistirme yuzunden patladi. O yuzden sucludur ve kimse savunamaz o maclardaki hatayi.
Fatih Terim hep dogru zamanda dogru oyuncularimi aldi veya aliyor rdas? O kadar buyuk TD Fatih Terim 2005-2006 sezonunda neden basarili olamadi hatta tug dikip birakti gitti? Hani butun is TD de bitiyor ya?

Fatih Terim hep dogru zamanda dogru oyuncularimi aldi veya aliyor rdas? O kadar buyuk TD Fatih Terim 2005-2006 sezonunda neden basarili olamadi hatta tug dikip birakti gitti? Hani butun is TD de bitiyor ya?

Arkadas anlamak cok mu zor. Bak Kimse burda hersey Td de bitiyor demedi. Ama Savundugun Td nin hatasi cok kabardi artik bunu elestiriyoruz. Iste bir kere kabullenmek lazim Riekerink alt yapidan baska bir ust seviyeye cikamaz. Gecmisteki maclari tekrar izle o zaman daha iyi fikir sahibi olursun.

Td ler konusunda renktas
Ben birsey anlatmak istedim orada rdas... Inzaghi, Seedorf, van Basten, de boer buyuk oyuncu degilmiydi? Neden basarili olamadilar? Adam akilli bi takimlari yoktu ellerinde (evet Milan hala surunuyor) ama bunlardan birini Barcanin basina koysak basarili olmazlarmiydi? Bunu anlatmak istiyorum ben. Sen ortalama 33 yasindaki bi orta saha Île agazinla kus tutsan uzun soluklu (lig) basarili olman mucize... Ki bu JOR denilen adam bunlar Île ilk yarida 33 puan topladi... Guardiola gelsin de bakalim neoluyor... Mesela Rijkaard barcada basariliydi ki Guardiola onun mirasiyla bugunlere geldi... Sonra GS ye TD olarak geldi BAM li ortasaha Île basarili oldumu? Olamadi... Neden? Adam 2 sezonda futbolumu unuttuydu?

05-06 da şampiyon olduk rdaş

Arkadas anlamak cok mu zor. Bak Kimse burda hersey Td de bitiyor demedi. Ama Savundugun Td nin hatasi cok kabardi artik bunu elestiriyoruz. Iste bir kere kabullenmek lazim Riekerink alt yapidan baska bir ust seviyeye cikamaz. Gecmisteki maclari tekrar izle o zaman daha iyi fikir sahibi olursun.
Rdas ben dogma buyume Hollanda dayim. Adamin oynatmak istedigi futbolu biliyorum... Ve bu futbol bu orta saha Île imkansiz... Ustte Rijkaard ornegini verdim... Barcada basariliydi kupalari sildi supurdu GS ye geldi Eline BAM li orta saha verdiler, neoldu? 2 gunde futbolumu unuttu?

Ben birsey anlatmak istedim orada rdas... Inzaghi, Seedorf, van Basten, de boer buyuk oyuncu degilmiydi? Neden basarili olamadilar? Adam akilli bi takimlari yoktu ellerinde (evet Milan hala surunuyor) ama bunlardan birini Barcanin basina koysak basarili olmazlarmiydi? Bunu anlatmak istiyorum ben. Sen ortalama 33 yasindaki bi orta saha Île agazinla kus tutsan uzun soluklu (lig) basarili olman mucize... Ki bu JOR denilen adam bunlar Île ilk yarida 33 puan topladi... Guardiola gelsin de bakalim neoluyor... Mesela Rijkaard barcada basariliydi ki Guardiola onun mirasiyla bugunlere geldi... Sonra GS ye TD olarak geldi BAM li ortasaha Île basarili oldumu? Olamadi... Neden? Adam 2 sezonda futbolumu unuttuydu?

Dusuncene saygi duyuyorum. Bu dusunceler olursa sirtimiz yere gelmez. Vesselam.

Dursun'nunda sucu yok oyuncular oynamiyor. :) Klasik Ulraslan dusunce yapısı.

Dusuncene saygi duyuyorum. Bu dusunceler olursa sirtimiz yere gelmez. Vesselam.

Dursun'nunda sucu yok oyuncular oynamiyor. :) Klasik Ulraslan dusunce yapısı.
Bence asil suclular sirasi Île... Liseliler (Dursunu sectiler, Rivaya yetki verdiler vesaire) sonra yagli surat ve yonetim, oyuncular ve JOR

Bana gore siralama bu

Neyse saygi sevgi cercevesinde tartismayi severim, bu yuzden tesekkur ederim hepinize... Hepimizin gayesi basarili bi Galatasaray oldugundan farkli gorusler zenginliktir... Vesselam :hat:

Ozhan Canaydin zamani... Haklisin o zaman Gerets vardi galiba...

güzel noktaya değinmişsin aslında reis. o yıl hücum hattımız kaliteli olsada son iki yılında dökülmeye yüz tutmuş bir takımla bir ribery travması yaşamış takımla yönetimsel ve mali olarak ciddi zaafiyet yaşamış bir takımla gerets rekor puanla şampiyon oldu. bir teknik direktörün uçuk örnekler verilebilecek kulüpler dışında takım için önemi büyüktür.
gerets ertesi yıl başarısız olsada o yıl elindeki malzemeyi oldukça iyi kullanmış bitik bir hasan şaştan max verim almıştır.
buna en güzel örneklerden biride luce ile şampiyon olduğumuz yıldır.

not. sezon sonuna kadar jor'un gitmesi taraftarı değilim asla çünkü malum bu yönetim mutlaka gideni aratabiliyor düşe kalka bu yılı tamamlamalı ancak sonraki yıl için düşünülmemeli

güzel noktaya değinmişsin aslında reis. o yıl hücum hattımız kaliteli olsada son iki yılında dökülmeye yüz tutmuş bir takımla bir ribery travması yaşamış takımla yönetimsel ve mali olarak ciddi zaafiyet yaşamış bir takımla gerets rekor puanla şampiyon oldu. bir teknik direktörün uçuk örnekler verilebilecek kulüpler dışında takım için önemi büyüktür.
gerets ertesi yıl başarısız olsada o yıl elindeki malzemeyi oldukça iyi kullanmış bitik bir hasan şaştan max verim almıştır.
buna en güzel örneklerden biride luce ile şampiyon olduğumuz yıldır.

not. sezon sonuna kadar jor'un gitmesi taraftarı değilim asla çünkü malum bu yönetim mutlaka gideni aratabiliyor düşe kalka bu yılı tamamlamalı ancak sonraki yıl için düşünülmemeli
Ona birsey demem... Yazin yollarlar daha kariyerli birini veya olmadi Abdullah hoca veya Tudoru getirirler Gikimi cikarmam... Ama bu kadroya/ ortasahaya Abdullah hocaninda veya Tudorun bile gelmeye sicak bakacaklarini sanmam (transfer sozu verilirse ayri).

Son düzenleme:
Uzun uzun tartismayin duyum verin yav

*taptap*

Şu Çalık'mıdır, Balık'mıdır adlı eleman için ayrılan parayı da Vida için kullansalar fena olmaz.

Şu Çalık'mıdır, Balık'mıdır adlı eleman için ayrılan parayı da Vida için kullansalar fena olmaz.

Onun parasi yatmistir bile onun icin ayiracak paralari kalmadi. Tahminen göstermelik onu bunu kovalarlar, imkan olmadi hepsinin maliyeti fazlaydi, terrör olayindan korktular gelmediler diyip son gün coktan beri anlastiklari ahmeti getirecekler

Ali naci iki Stoper alinacak diyor, bir soru üzeri iki stoperde yabanci mi olacak cevabi böyle olmus. Planlanan yerli kim? tabiki önceden anlasilmis ahmetdir yabanci da bana göre gelmiyecek

ali naci küçük ‏@nkucukk 4 Std.Vor 4 Stunden ali naci küçük hat Taraftar retweetet
Yok..1 yabancı, 1 yerli planlanan

canaydin dedi birisied ozamanlarida öfkeliydi taraftar, yeminle onun dönemini gectik.

sen hugoya 6.5 ver vidaya 1.5 daha fazla verme ha yazıklar olsun serdar denen leşe saçtınız milyonları komisyonunu sevdiklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt