Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala öndeki ile arkada ki adam arasında 30 metre var.ya arayı adamla dolduracaksın,ya arayı dolduracak adamı bulacaksın
biz 1. ile uğraşıyoruz

Bu Yönetimde Utanma diye birsey yok.

Ligi göz göre göre cöpe atiyoruz.

Chedjou ne oldu?
Endogan ne oldu?
Umut Gündogan ne oldu?
Cavanda ne oldu?
Podolski ne oldu?

Forvet nerde?
Sag bek nerde?
2 Stoper nerde?

Yasini affedeceklerse Konya macinda oynatin bari. Tükürdüklerini Mac yenilmeden yalasinlar bari.

C1yd2qKW8AAlSrK.jpg

Doğru,Tuzla ve Erzincanı yenmek için Mourinho lazımdı :)
Hamzanın şampiyon olduğu takım bu takımdan daha iyiydi ve yönetimde Dürüst-Albayrak vardı :) Hamzayı sonraki sezon gördük..Hamza 3 kupa aldıysa JOR da 2 kupa aldı :asd22:
Herşeye rağmen JOR yetersiz ama kellesi ilk alınacak adam değil.
Bu takıma
1-Yönetim lazım
2-Selçuk-Sabri acin yollanmalı
3-İyi bir hoca bulunmalı

Bunu haftalardir anlatamadim bazilarina.

GS Tuzlayi arabi td suz de yenmeli. Eger bunlar karsisinda aciz duruma dusuyorsa takim asil problemin TD de olmadigi kanitlanmistir demektir.

İzmire kar geldi Galatasarayıma fa vida gelsin be sevinelim

Bence Ahmet Çalık çoktan bitti tepkileri ve baskıyı azaltmak için Ali Naci ve Nevzat yolları ile yalan isimlerle gündemi değiştirmeye çalışıyorlar..Ahmet Çalık dışında stoper almayacağız bence

sende haklısın dün ki maçtan sonra konya maçını izlemesem mi diyorum.

Gercekleri konusmak gerekirse Dursun ve ekibinin gitmesi icin soyle 5 ,6 mac ust uste kayip etmemiz lazim. Bu seneden birsey beklemiyoruz zaten su capsizlari postalayalim yeter bu sene.

Gercekleri konusmak gerekirse Dursun ve ekibinin gitmesi icin soyle 5 ,6 mac ust uste kayip etmemiz lazim. Bu seneden birsey beklemiyoruz zaten su capsizlari postalayalim yeter bu sene.

eren gibi birini aldık orta açan yok.Selçuk'un umursamaz tavrına söz söyleyecek td ve yönetici yok.Arabistan takımından üç yiyoruz ama bizim oyuncuların eli belinde,umarım hepsi nasıl büyük bir takımda oynadıklarını, anlayacak kadar kötü bir takıma gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt