Buna saplamış.Kavga etmeyın higuian sapladı mı onu merak ettım anlatınız
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna saplamış.Kavga etmeyın higuian sapladı mı onu merak ettım anlatınız
Milletin valisi tatil yapar,dibimizdeki izmir tatil bize yok ah be valine güzel şurda sabaha kadar duracaktık,sabahın köründe buzlu yollarda survivor yapıcaz artık.
Uzatma cigdem
Okulu bırak gitsin ya almanci bir Yozgatli bir manita yap gel bura.Milletin valisi tatil yapar,dibimizdeki izmir tatil bize yok ah be valine güzel şurda sabaha kadar duracaktık,sabahın köründe buzlu yollarda survivor yapıcaz artık.
bizim zamanımızda okula gidince ögrenırdik tatil oldugunu tekrar eve yollarlardi
Okulu bırak gitsin ya almanci bir Yozgatli bir manita yap gel bura.
Kavga etmeyın higuian sapladı mı onu merak ettım anlatınız
Kız büyütür eliyle merak etme.Dur hocam ne yaptın daha 17 yaşındayım ne evliliği nasıl geleyim oralara![]()
Kız büyütür eliyle merak etme.
Fiordelisi'nin Higuain'a cevabı: "Bana bir kahve ısmarlarsan cevabını öğrenirsin."
:red: Pekte fena olmaz Almanyada yaşamak,arabalar ve yaşam standardı buradan daha yüksek ama benim hedefim Askerlik hocam...
Ahmet Çalık hayırlı olsun.
Ben seni müzikle ilgileniyo biliyodum la askermi olacan
Arkadaşlar transfer istiyorsanız podolskiye twitterdan yardırın gitmesini isteyin o gitmezse para gelmez kimseyi alamayız.
gel seni Fransa birliğine sokayım aylık 4 bin Euro ya Afrika çöllerinde kaçakçı kovalarsin:red: Pekte fena olmaz Almanyada yaşamak,arabalar ve yaşam standardı buradan daha yüksek ama benim hedefim Askerlik hocam...
İsmim Semih soy ismimle seslenme