- 12 Temmuz 2009
- 60.976
- 24.272
- 3.138
Sanson kim kanka
Bak en nefret ettigim sey bu dünyada bir insanin beni salak yerine koymasidir. Dalga mi geciyorsun lan benimle?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanson kim kanka
Sanson'u istemedim kanka niye yalan söylüyorsunHakan degil.
NOT: Sansonu Galatasaraya isteyen bir arkadas vardi buralarda, hatta ben sacmalama demisdim bu adam Galatasaraya gelir mi dedim. Mustafa bu
Spahic ağır değil mi
Chedjou'dan bile daha ağır olabilir
Hızlı arıyorsak Dany'i alalım? Adam tam bir lider. Sert,hava toplarında iyi, Hamburg çok iyi gitmiyor zaten. Gelsin şampiyon yapıp bırakır futbolu.
Sene sonu pazar daha geniş zaten.
douglao-ahmet çalık ikilisi yaklaşıyor sanırım
İlk 11?En azından baktığımda en az 7 tane ilk 11 oyuncusu almışlar.Bizim transferlerle kıyaslamak bile istemiyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 milyonSelçuk yerine Seri'yi alsak efsane olur
Jean Michael Seri ● Goals, Skills & Assists ● OGC Nice ● 2015/16 ● HD - YouTube
Rotasyona topçu ala ala bu hale geldikŞuan tecrübeli stoper şart ama Kaan kadroya çok faydalı bir transfer olurdu
En azından rotasyonda iş yapardı
Spahic boştaymış şimdi baktım. Bundan güzel fırsat olamaz. 750Bin Euro + Şampiyonluk Primi ile sene sonuna kadar gelsin.
İtiraz edenler Ahmet Çalık gelirse ağlamasın burada. Yok yavaş vs... Kjaer,Marcelo,Skrtel çok mu hızlı? Savunmayı rahatlıkla toparlar. Boşnak olduğundan uyum sorunu çekmez.
Takımda Almanca bilen oyuncularda var.
Aynı şekilde sağbeke de bir başka boşta oyuncu Maicon gelsin. Yönetimden potansiyelli hamleler beklemiyorum. Günü kurtarma hamleleri yapılsın.
Sene sonu; Yeni yayın gelirleri gelecek. Şampiyonluk gelirse İnanılmaz gelir gelebilir. Sabri'dense bin kere Maicon diyorum.