Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro bu kadar artmışken seneye ş.ligine direk gitmek çok çok önemli ama hala yerimizde sayıyoruz.
Bu arada bizim sponsor gelirimiz tl üzerinden mi?

Spahic çok yavaş ve hantal.

Ama herif agresif ve az da olsa lider stoper vasfı var. Ha bazen mala bağlıyor bunu da unutmamak lazım.

Banko golü var bize bunun.

1c2e6e3cc25bee4db7a0e26ebbff6966.png

Spahic boştaymış şimdi baktım. Bundan güzel fırsat olamaz. 750Bin Euro + Şampiyonluk Primi ile sene sonuna kadar gelsin.

İtiraz edenler Ahmet Çalık gelirse ağlamasın burada. Yok yavaş vs... Kjaer,Marcelo,Skrtel çok mu hızlı? Savunmayı rahatlıkla toparlar. Boşnak olduğundan uyum sorunu çekmez.

Takımda Almanca bilen oyuncularda var.

Aynı şekilde sağbeke de bir başka boşta oyuncu Maicon gelsin. Yönetimden potansiyelli hamleler beklemiyorum. Günü kurtarma hamleleri yapılsın.

Sene sonu; Yeni yayın gelirleri gelecek. Şampiyonluk gelirse İnanılmaz gelir gelebilir. Sabri'dense bin kere Maicon diyorum.

Lombaerts'i kiralayın sene sonuna kadar
Khacheridi sözleşmesi bitiyor 2-2.5'a bırakırlar

Khacheridi-Lombaerts
Sene sonuna kadar şampiyonluk için büyük bir adım ve çok masrafsız bir adım

Sene sonu eldeki Semih-Koray-Hakan-Donk gibi adamları satabilirsen 1 tane tane stoper alım

Serdar-Khacheridi-Transfer şeklinde bir stoper tandemi kurarsın işte rahatlıkla

Spahic boştaymış şimdi baktım. Bundan güzel fırsat olamaz. 750Bin Euro + Şampiyonluk Primi ile sene sonuna kadar gelsin.

İtiraz edenler Ahmet Çalık gelirse ağlamasın burada. Yok yavaş vs... Kjaer,Marcelo,Skrtel çok mu hızlı? Savunmayı rahatlıkla toparlar. Boşnak olduğundan uyum sorunu çekmez.

Takımda Almanca bilen oyuncularda var.

Kjaer Marcelo Skrtel 36 yaşında mi

Ağır var aşırı ağır stoper var

Spahic ikincisi

Aynı şekilde sağbeke de bir başka boşta oyuncu Maicon gelsin. Yönetimden potansiyelli hamleler beklemiyorum. Günü kurtarma hamleleri yapılsın.

Sene sonu; Yeni yayın gelirleri gelecek. Şampiyonluk gelirse İnanılmaz gelir gelebilir. Sabri'dense bin kere Maicon diyorum.

Yani 35 yaşında filan ama Sol ayağını kes yine Sarbi'den iyi oynar Maicon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt