Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun numaran artik bayatladi kimse yemiyor. Önce herkesi tatmun edecek isimler sun sonrada sorun cikti de sonra komisiyon transferi yap

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Evettt büyük başkan bomba'yı patlattı !!!!!!!

Pepe mi Vida mi Hugo mu derken

Dünyaca ünlü yıldızlar Chedçu&Yasin'i transfer ettiler :38573:

Olcay ne sallar beşiktaş a bakın görün. Beşiktaşi ben şampiyon ettim bu senede olacaktık bazıları izin vermedi bla bla

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

%C3%A7ok-mutsuzum-lan_849795.jpg

Hamit devre arası takım bulamadığı takdir de tekrar dönecekmiş herhalde.

Şurada Konya maçına 3 gün kalmış tek aldıkları oyuncu garry.En sorunlu bölgemiz Stoper oraya tek transfer yok.Elde kalan oyuncular Semih ve Hakan.Maçta biri sakatlansa koyacak stoper yok rezilliğe bakın.Hergün küfür etsek azdır bu yönetime.

Şurada Konya maçına 3 gün kalmış tek aldıkları oyuncu garry.En sorunlu bölgemiz Stoper oraya tek transfer yok.Elde kalan oyuncular Semih ve Hakan.Maçta biri sakatlansa koyacak stoper yok rezilliğe bakın.Hergün küfür etsek azdır bu yönetime.
Ayriyetten elimizde tek forvet tek sol bek ve iki orta saha var.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar ne zamam stoper alip getirecekler acaba? Konya macina 3 gun kalmis, ilk 11 i gectim yedekte bile adam yok. Balta Semih ile oynadigimiz her mac +1 gol yazabiliriz rakip takima.

Podolskiyi 7.5 M €'ya satıp 3 e Khacheridiyi alıp 4 M €'yada Vargası alsak 2şer Milyonda yıllık verip gayet iyi olurdu aslında bütçe olsa bir stoper daha lazım ama napalım.

Arkadaş şu Doria'yı alın işte gerçekten inanılmaz potansiyelli bir oğlan tamam güney amerika'dan ilk geldiğinde feci bocaladı ama artık eskisi kadar acemi değil sürekli oynamayada başladı

Chedçu+1.2 milyon verelim bıraksınlar Doria'yı hem 1 milyon euro maaşa'da oynar Doria

Yanına sene sonuna kadar birisini kiralasınlar sene sonu Serdar iyileşirse elimizdeki

Semih-Hakan-Donk-Koray gibi adamları çıkarıp 1 tane lider stoper alırız

Lider Stoper-Doria-Serdar yeterli değil mi bu lig için ?

Arkadaş şu Doria'yı alın işte gerçekten inanılmaz potansiyelli bir oğlan tamam güney amerika'dan ilk geldiğinde feci bocaladı ama artık eskisi kadar acemi değil sürekli oynamayada başladı

Chedçu+1.2 milyon verelim bıraksınlar Doria'yı hem 1 milyon euro maaşa'da oynar Doria

Yanına sene sonuna kadar birisini kiralasınlar sene sonu Serdar iyileşirse elimizdeki

Semih-Hakan-Donk-Koray gibi adamları çıkarıp 1 tane lider stoper alırız

Lider Stoper-Doria-Serdar yeterli değil mi bu lig için ?
Renkdas bizim Serdar sezon sonu iyileşse bile yine 2-3 maç oynadıktan sonra sakatlanacak gibi geliyor.Ben gözden çıkardım Serdar'ı , bize pek faydası dokunmaz gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmed calık acıl sakadlanmalı 1 ay oynamazsa sıkındı olmaz bence gencler ıcın,bizim de işimize yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt