Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek oynar stoper oynar kanayan yaramıza merhem olur adam yav

Ve inan 12/13'de deli Chelsea maçlarını izlerdim herkes nasıl olsa geride Terry*İvanovic var diye güvenip rahatça oynuyordu

Di Matteo'da sürekli söyleyip övüyordu bu ikiliyi

iyi hoş diyon da renktaş, kulüpte bu adamı alacak çapta 1 tane bile adam YOK.
adamların ilişkileri Türk ülke sınırları içerisinde maalesef daha yeni yeni arabistana falan açılmaya çalışıyolar

Affetmedikleri adami niye takimla calistiriyorlar o zaman?

Allahin cezalari.

Millet harıl harıl transfer yapıyor biz hala beklemedeniz. Sezon başından beri şu takımın stopere ihtiyacı olduğu belli neden hala bi adam bulamıyorlar bukadar beceriksiz bir yönetim Galatasaray tarihinde görülmemiştir.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçen sene 49 gol yiyen Galatasaray defansına sadece Serdar'ı aldı bu yönetim üstüne Koray sakatlanıp Denayer gittiği halde

Bu yıl yine 16 gol ile üst sıralarda en çok gol yiyen takımız şimdi Serdar sakatlanıp Chedçu gitti tutup alacakları adam Ahmet Çalık

Galiba geçen senenin rekorunu kırmaya çalışıyorlar +50 gol yiyerek :38573:

Arkadaslar birsey soracagim... Yonetime ana avrat duz gitmenin cezasi kac gunden basliyor ve kac gun e kadar yolu var acaba ? Ciddiyim bak ben dumduz gidecegimde sizden mahrum kalmak istemiyorum :(
Soyle 1-2 gun ise dayanirim misafir olarak :asd:

benim anlamadığım bu ligde Alanyaspor nasıl Osmanlı&Konya&Bursa&GençlerB&Antalya&Akhisar&Karabük&Trabzon'dan falza gol yapmış yav :confused:

Yalnız o süper uzay takımı olağanüstü Bjk'den sadece 6 gol az atmış Alanyaspor :asd22:

Arkadaslar birsey soracagim... Yonetime ana avrat duz gitmenin cezasi kac gunden basliyor ve kac gun e kadar yolu var acaba ? Ciddiyim bak ben dumduz gidecegimde sizden mahrum kalmak istemiyorum :(
Soyle 1-2 gun ise dayanirim misafir olarak :asd:

Yokmu bu sorunun cevabini bilen bi baba yigit?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt