Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol dergilerinde yazıları çıkan, gazeteci çevresi çok olan bir tanıdığım da sizin transferleri Terim yapıyor, seneye sizde görürsünüz dedi.

Ben Avcı'yı daha büyük olasılık görüyorum hala ama bu kişinin böyle konuşması da şaşırttı açıkçası.

Ben Ersan'ın fena bir stoper olmadığını düşünüyorum ama o da sakatlık sorunu yaşayan bir adam. Stoperlik kalitesinden değil de bu yüzden tercih edilmiş olabilir :)

arkadaşlar ersanın menajerini öğrenebilir miyiz bir de hasan alinin

Fenerin kiraladigi kero ,Bjkli Mitrovic, bizim Kievden ilgilendigimiz hirbolarin menajerleri ayni kisiymis !!

ahmed olmasın hugo ve ersan ya da vida ve ersan olsun

Cin takimi yerli statusunde oynatabileceginden oturu 7 milyon euro saydigi oyuncuyu 1 yıl sonra yok pahasına elden cikarmak istiyorsa dusunun artık ne kadar kotu bir stoper oldugunu.

koray'ı da dahil ettigimizde takımda 4 yerli stoper oluyor ama hâlâ yerli stoper alma pesindeler. sovmemek mumkun degil.

Son düzenleme:
Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır.

Trabzon

Futbol dergilerinde yazıları çıkan, gazeteci çevresi çok olan bir tanıdığım da sizin transferleri Terim yapıyor, seneye sizde görürsünüz dedi.

Ben Avcı'yı daha büyük olasılık görüyorum hala ama bu kişinin böyle konuşması da şaşırttı açıkçası.

bruma fatııh terımle daha gazla oynar.cok seviyo onu.selcukdan da kurtarır hoca bizi.

C16_qkRWIAABbXI.jpg

sudan ucuz !!

Muhteşem sol ayağı olan birini çok ucuza almışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt