Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş şu nasıl bir tip

37722-1477316989.jpg

Aykut Demir - Profil du joueur 16/17 | Transfermarkt

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

OLcay ikinci yarının en performanslı adamı olursaa şaşırmam. STSL için biçilmiş kaftan adam. Bedavaya almışlar.

Bizim Yasin gibi. Yeteneksiz ama istatistik yapan bir eleman. Savunma katkısı da yüksek, özverili adam.

Chelsea Kjaer icin 18 milyon euro teklif etmis. Adamlar 30 falan konusuyormus.

Biim defansi topla 1 milyon euro etmez.

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde sözleşmesini feshettiği Hamit Altıntop'a sürpriz teklif...

Sarı-kırmızılı yönetim Hamit Altıntop'a sportif direktörlük teklif etti. Ancak Hamit Altıntop'un bu teklifi düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Adamlar ersan'a 7 m euro teklif varken tüm camia göbek atıyordu bu kazmaya bu fiyatı nasıl verirler diye çok iyi stoper olsa zaten beşiktaş bırakmazdı bide adamı gönderirken göbek dahi atacaklardı Lombaerts ersandan 1000 kat daha iyidir Ersan ne özelliği var ki bizim defansı daha iyi yapsın tamamen zarar hiç gerek yok Hakan > Ersan olduğuna göre almamıza da gerek dahi yok

Ahmet Çalık Doriadan daha iyi stoper.Canlı 15 maçını izledim en az.Galatasaray seviyesinde görmüyorum ama Doriadan iyidir

Başakların bile savunması bizden iyi hatta forvet de alternatifleri var hatta emre hatta mossoro visca hakaten bizden iyi takım muslera bruma çıkar vasat bir kadromuz var hemde yaşlı birde hoca yok başımızda son olarak da başkan çapsız vay anasını hakaten baştan aşağı berbatız neyse cümleten iyi geceler herkese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt