Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abv abv abv

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar,Semih,Hakan,Ahmet,Koray

Iste o muthis 5 li

ersan ismi dolaşıyor ve şu forumda olumlu bakanlar var. Ben bu yorumları gördükce bizim çapsız başkan ve yöneticilere tapki olmamasına falan şaşırmıyorum. Biz bence hakedildiğimiz gibi yönetiliyoruz. Yoksa o beceriksizler o koltukdan çokdan indirilmişti.

Şu saatten sonra transfer yapan başkan ve yöneticinin ABV.SEnelerdir şu klübe adam gibi başkan ve yönetici seçemeyen genel kurulunda ABV.

Hadi geçmiş.olsun

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayın bütün mal varlığı 500 milyon tl ye peşkeş çekildi,sadece florya bu rakamın 2-3 katı değerde, transferlerlede çöp üstüne çöpler konarak klüb tamamen bitiriliyor,2 yıl önce ben Galatasaray tamamen iflas etmişdir derken millet bana saldırıyordu evet Galatasaray klübü tamamen iflas etmişdir 4-5 yıl sonra kayyum atanarak üstüne tüy dikilecekdir..

Ahmet kim lan ? Bugune kadar ne yapmis? İsmini bir tek Yilmaz Vural'in kuyusunu kazdigi zaman duydum o kadar abv

Herseyi iyi yönden bakmaya calisiyorum.

Insallah Ahmet Calik bizi yaniltir ... Insallah..

Yanina insallah tecrübeli bir isim alinir. Vitor Hugo veya Vida...

Suan Ahmet Calik Semihten kat kat daha iyi.

ben şahsi olarak büyük soygundan dolayı klüb için bir kuruş harcamama kararını 2-3 yıldan beri uyguluyorum keza taraftarın parası sabrilere,çalıklara,yektalara,hamitlere peşkeş çekiliyor bütün taraftara sesleniyorum artık aklınızı başınıza alınız ,klüp için bir kuruş harcamayın,bir maça bile gitmeyin bırakın haramiler klübü tamamen bitirsin ..

Galatasaray'da hirsiz var. Serdar 4.5 Ahmet 2.5 kulubu bir tane kisisel egolarını tatmin eden bir adam ele gecirmis kimse sesini cikaramiyor yaziklar olsun

Ulan madem boyle bir halt yiyeceksiniz illa su transferleri turk lirasiyla yapin arkadas

Ahmet çalık transferinde emeği gecen Ali naci ve Nevzat dindara burdan saygılarımı gönderiyorum......

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haramilik hikayesi bitmiyor,donklar,çalıklar, sözlemesinde 2.5 milyon euroya serbest kalır maddesi bize transferi öncesi düzeltilip bize 4.5 milyon euroya satılan oyuncular,sabriler,hamitler, menejerler... TARAFTAR aklını başına al keriz yerine konuyorsun.

Herseyi iyi yönden bakmaya calisiyorum.

Insallah Ahmet Calik bizi yaniltir ... Insallah..

Yanina insallah tecrübeli bir isim alinir. Vitor Hugo veya Vida...

Suan Ahmet Calik Semihten kat kat daha iyi.
Renktas gercekten Ahmet transferinden sonra stoper alinacagina inaniyor musun ? O is bitti ligde yedigimiz 15-16 golun 9 tanesini kafa golu olarak yemisiz aldiklari adam Ahmet Calik. Yaziklar olsun bunu kabullenin artik Ahmet'i banko 11 oyuncusu olarak aldilar

11899526_1657849577832825_2045943630_n.jpg

H.o

ahmet çalık bizi yanıltırmış ,yanıltmaz efendim yanıltmaz sizde bu kafa oldukca ancak sizi kaz gibi yolarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt