Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Koray iyileşir şu keko hareketlerini bırakıp kendisini futbol'a verirse Semih'tende Ahmet'tende alır o formayı boş adam değil öyle Koray dediğiniz

Dortmund altyapısı almış ve alamanya çeşitli yaş kategorilerinde kaptanlık yapmış birisi

Son zamanlarda oynamaya ve iyide oynamaya başlamıştı

Aklını futbol'a verip fizik-mental olarak geliştirirse kendini gerçekten bizim vazgeçilmez stoper'imiz olacaktır Koray ilerde

bencede gaziantep maçında 1 hata yaptı diye kadroya girememişti

Koray geri dönüyor

Balta Koray Ahmet Semih

De Jong da var. Stoper transferini unutun

*taptap*

Konya maçını kaybetsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Şu adamlardan o kadar nefret ettim. Ve beni bu düşünceye iten yöneticilerin ABV.

Van Wolfswinkel ile ilgileniyoruz.

(Arif Ulu Özel Haber)

Arıf'in kaynağı oturma organı belirtmeden geçmeyelim.

Ahmet Ç. transferine ben de karsıyım, ama alındıysa da cok cok yanlış bir hareket diyemem. Neden?
1-Yaşı genç. Genç yaşına ragmen kaptanlık yapmış biri. Demek ki liderlik vasıfları var.
2-Kendini daha da geliştirme kapasitesi var.
3-Dogruysa 2.5m€ bonservis ve 900.000€ ucret diğer transferlere göre makul..

Tabii ki gönül cok daha iyisini isterdi. Boyunun kısa olması handikap. Ama en kotu ihtimalle yedek olur.

Bu takımdan Chedjue gidecek. Koray ve/veya Semih yollanmalı..

Poldi satılmasın bence.Poldi gittiği an yerine Adem Büyük'ü falan alır bunların çapı anca buna yeter.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klüp olmuş çiftlik. Podolski istediğ zaman oynuyor, istemediği zaman oynamıyor. Yasinin affedilmesi, Tolganın sakatlığı ve bununla ilgili acıklamalar, Yapılan ve yapılmayan transferler.

Bundan sonra bunların yapacağı transferden hayır gelmez. Zaten en fazla 1 yada 2 tane transfer yaparlar. Bunlar hani çok kaliteli oyuncu olsada yetmez.
Ligide en iyi ihtimalle 4. bitiririz.

Wolfswinkele net hayir. Adam gol bile atamadi la premier leaguede benim bildigim akdar

Ahmet Ç. transferine ben de karsıyım, ama alındıysa da cok cok yanlış bir hareket diyemem. Neden?
1-Yaşı genç. Genç yaşına ragmen kaptanlık yapmış biri. Demek ki liderlik vasıfları var.
2-Kendini daha da geliştirme kapasitesi var.
3-Dogruysa 2.5m€ bonservis ve 900.000€ ucret diğer transferlere göre makul..

Tabii ki gönül cok daha iyisini isterdi. Boyunun kısa olması handikap. Ama en kotu ihtimalle yedek olur.

Bu takımdan Chedjue gidecek. Koray ve/veya Semih yollanmalı..

Yahu arkadaş bunun hiçbir hafifletici açıklaması yok. Tek kelime ile rezilliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt