Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Bana sanki televizyon görüntüsü gibi geliyorRenktaş, hep Almanyada Köln de geziyor tozuyor. Bir hali saha maçında, bir basket maçında. Bu adamın umurunda değil Galatasaray.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana sanki televizyon görüntüsü gibi geliyorRenktaş, hep Almanyada Köln de geziyor tozuyor. Bir hali saha maçında, bir basket maçında. Bu adamın umurunda değil Galatasaray.
Podolski forvete geçtikten sonra fena oynamadı beni bile şaşırttı gitmesini pek istemiyorumPodolski kalır muhtemelen.
Öyle görünüyor Semihe hiç güvenmiyorumSizce şuanki oyuncularla stoper tandemi nasıl olur ?
Ahmet-Hakan bence.
Belki yazan nevzat ama bir kere bu bilgi Sergenin gözleri ile temas etti geçmiş olsun transfer şu an itibari ile bitmiştir@nevzatdindar Bu saatten sonra Podolski gitse de gitmese de bir golcü alınacak..
yazılanlar:aroujo,preciado,calleri,olunga,pato
@nevzatdindar Bu saatten sonra Podolski gitse de gitmese de bir golcü alınacak..
yazılanlar:aroujo,preciado,calleri,olunga,pato
Hep senin yüzünden çok başı boş bırakıyorsun SergeniAyni seyleri isitip isitip önümüze koyma
Kandirma Galatasaraylilari
Podolski forvette her turlu oynar ve ayrica Erenden iyi oynar.. yeter ki etrafindaki oyuncular dogru durust ve organize oynasinlar...Podolski forvete geçtikten sonra fena oynamadı beni bile şaşırttı gitmesini pek istemiyorum
Podolski part time futbolcu gibi oynamasa katkı sağlayabilir