Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra transfer olmaz bence. Podolski kalır ondan adam gelmez. Yalnız tolganin neyi var arkadaşlar bilen var mı? Ayağı kırılsa dönerdi ya 3 aydır yok. Tolga sakatlığı uzayacaksa orta saha boş kalacak.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam akıllı orta saha lazım topu taşıyan benfe forvette daha elzem

Sizce şuanki oyuncularla stoper tandemi nasıl olur ?

Ahmet-Hakan bence.

‏@nevzatdindar Bu saatten sonra Podolski gitse de gitmese de bir golcü alınacak..

yazılanlar:aroujo,preciado,calleri,olunga,pato

Türkiye liginin hilesidir yabancı stoper. Başarılı olan bir Servet-Emre tandemi var benim hatırladığım o da ikinci yarı oynamıştı.

Selçuk -De Jong ve ya Tolga önlerinde Sneijder'li ortasaha olduğu sürece kimi alsak fayda etmez bana göre. Bu 3lüden en az birisinin top sürebilen hareketli bi çift yönlü ortasaha olması gerekiyo. Modric stilinde. Tr'den örnekleri Emre B. başta, plase Tolgay Arslan ve Badou. Bana göre herşeyden önce bu tarz bi adam almamız gerekiyo.

Galatasaray bu transferle şampiyonluk ümidini 0'a indirmiştir,rezil bir sezon devamı bizi bekliyor geçmiş olsun..
Yönetimin de allah belasını versin..
Başka diyecek sözüm yok,Dünya'da yüzlerce stoper içinden o müthiş futbolcu gözleyen adamlar gitmiş Ahmet'i bulmuş tebrik ediyorum..
Tek bir kuruş harcamayacağım bu yönetim gidene kadar lanet olsun!
Batırdınız kulübü..

Hamit sportif direktör olur
Chedjou bedavaya gider
Podolski kalır
Transfer kapanır
Muhtemel Dursun Özbek planı..

Kansere devam..

Podolski ceza sahası&yay civarından dışarı çıkmadan dursun orda yeterki temiz bir pozisyonda topu Poldi'nin soluna bırakabilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt