Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ahmet sonrası stoper gelemez.
Ya Santrafor yahut Box2Box orta saha gelir kaninca.

Nazifoğlu: "Podolski bir profesyonel. Bizi ilgilendirmiyor artık Çin'den gelen teklif, o bizim oyuncumuz. Karakterli, lider bir futbolcu."

Emre Colak vs Pato var 22.45 de, ikisi ilk 11de :/

Muslera
Linnes Ahmet Hakan Carole
Tolga dejong
Garry Sneijder Bruma
Podolski

Kadro budur şuan.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben stoper transferinin daha önemli oldugunu düsünüyorum.

Tabiki cok iyi bir forvet de isterdim ama Podolski kalirsa orda isimizi görür diye düsünüyorum.

Bugün de gördük ki, defansi saglam olan takim kazanir. Dolayisiyla Maicon gibi bir stoper sart takima.

Sag beke Linnes´i kazandik mi, stoper bölgesine de Ahmet-Maicon ekledik mi, tamamdir sezon sonuna kadar.

Josue baya gereksiz oldu. Sneijder sakatlanırsa (Allah korusun) oynayabileceği tek mevki şimdilik orası gözüküyor. Gerçi adamın asıl mevkisi ofansif orta saha kanat oynatılması da saçma

Kanatlar : Garry,Bruma,Yasin,Sinan gerekirse Poldi

Son düzenleme:
___________________________Muslera________________________________

___Linnes_____________Ahmet________Maicon______________Carole_________

_____________________De Jong_____Tolga_______________________________

_________Bruma____________Sneijder____________Rodrigues_______________

__________________________Podolski____________________________________

Bence sezon sonuna kadar yeterli bir kadro, sadece Türkiye´de oynayacagimizi düsünürsek.

Ama Bruma Rodrigues kanatlari müthis oldu gercekten. Heyecan verici.

___________________________Muslera________________________________

___Linnes_____________Ahmet________Maicon______________Carole_________

_____________________De Jong_____Tolga_______________________________

_________Bruma____________Sneijder____________Rodrigues_______________

__________________________Podolski____________________________________

Bence sezon sonuna kadar yeterli bir kadro, sadece Türkiye´de oynayacagimizi düsünürsek.

Ama Bruma Rodrigues kanatlari müthis oldu gercekten. Heyecan verici.

Tek soru işareti Rodrigues'in sağ taraftaki performansı çünkü adam kendi dedi oynamaktan en çok zevk aldığım yer sol açık diye

Muslera
Linnes-Ahmet-Transfer-Carole
De Jong-Tolga
Sneijder
Garry-Poldi-Bruma​

Tek bir lider stoper istiyorum sizden çok birşey değil

Muslera'yı saymazsak Selçuk, Podolski ve Sneijder takımın en çok kazanan oyuncuları ve üçü de 30 yaş üstü. Hiçbiri de aldığı parayı hak etmiyor. Maç başlarını dahil etmeden toplamda brüt 10,5 milyon euro kazanıyorlar. Devre arasında bir stoper alıp transferi kapatmalı. Sene sonu da bu üçünden kurtulmalı.

Son düzenleme:
Özbek kardeşler komisyon arıyorlardır bulunca nazife söylerler :)

Komisyonlari batsin. Kendilerinde azicik haysiyet ve iclerinde birazcik olsa bile Galatasaray sevgisi varsa su takimin eksikliklerini giderirler.

Bugün yine berbat futbol ile cok sansli bir galibiyet aldik. Bu her zaman böyle olmaz, takimin eksikleri bir bir gözüküyor tabi görmek isteyene. Sampiyonluk icin sansimiz varken duruma el atilmali, illa is isten gecmeli mi bazi seyleri görebilmek icin. Öngörü diye birsey var, azicik futbol bilen azicik futbol seven adam anlar bu takimin böyle gitmeyecegini.

Hainlik yapmasinlar.

Mevkisini söylemicem dedi nazifoglu. Bence orta saha alacağız

Ahh ah keşke adam akıllı bir yönetimimiz olsa Astori'yi alıp getirseler stoper'e

Kjær'in yıldız denildiği ligde Astori Cosmos'dur

Tek soru işareti Rodrigues'in sağ taraftaki performansı çünkü adam kendi dedi oynamaktan en çok zevk aldığım yer sol açık diye

Degisimli oynarlar Bruma ile. Zaten Yasin oynayinca da degisimli oynuyorlar. Sikinti olmaz, rakipleri de sasirtir ayrica.

Ama bu özelliklerde 2 kanat oyuncuya ayni anda hic sahip olmamistik. O yüzden heyecanliyim ve cok merak ediyorum o maclari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt