Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carroll ayni Eren gibi kaleye füze göndermis.

[FBV]711621002328280/[/FBV]

Komisyonlari batsin. Kendilerinde azicik haysiyet ve iclerinde birazcik olsa bile Galatasaray sevgisi varsa su takimin eksikliklerini giderirler.

Bugün yine berbat futbol ile cok sansli bir galibiyet aldik. Bu her zaman böyle olmaz, takimin eksikleri bir bir gözüküyor tabi görmek isteyene. Sampiyonluk icin sansimiz varken duruma el atilmali, illa is isten gecmeli mi bazi seyleri görebilmek icin. Öngörü diye birsey var, azicik futbol bilen azicik futbol seven adam anlar bu takimin böyle gitmeyecegini.

Hainlik yapmasinlar.

Doğru söylüyorsun hocam ama bunların derdi ceplerini doldurmak maalesef olan Galatasaray'a oluyor.

Bein sports bu nedir allah aşkına ?

53136ab5659902941fa6664810939b8e.jpg

sent by note 7 #fireinthehole

Bi yandan diyorum, stoper oyuncularimiz var, Türkiye´de idare ederiz, orta saha oyuncusu alalim. Sonra maclari izliyorum, her orta tehlike, her uzun top karsi karsiya vs. O yüzden sampiyon olmak istiyorsak, saglam bir stoper daha almaliyiz, sag beke de Linnes´i kazanmaliyiz artik.

Degisimli oynarlar Bruma ile. Zaten Yasin oynayinca da degisimli oynuyorlar. Sikinti olmaz, rakipleri de sasirtir ayrica.

Ama bu özelliklerde 2 kanat oyuncuya ayni anda hic sahip olmamistik. O yüzden heyecanliyim ve cok merak ediyorum o maclari.

Evet beni de aslında biraz rahatlatan o çünkü dediğin gibi Bruma veYasin sürekli yer değiştiriyordu. Rakip defansların aklını alma potansiyele sahipler

Son düzenleme:
Armaları sığdıramıyorlar görsellere, sığmadı diye yıldızımız gözükmüyor sandım bir an. Ama bariz 3 yıldızlı armamız kullanılmış, yıldızların diziliş biçimlerinden belli.

Önlibero ve Stoper Transferi olacak galiba. Levent Nazifoğlunun açıklamasına bakarsan.

Sağ bek Linnese emanet.
Podolski gitmiyorsa Forvetde alinmaz.

Yani sonuçta Önlibero ve Stoper.

Garry konusunda umutlandıran oyun aklı,pas oyunu yapıyor kafasını kaldırıyor bunlar önemli

Zamanında elden kaçırdık bu adamı mancini çok istedi diye hatırlıyorum

Aynen öyle reis 2014'de gelmiş olsaydı hala takımın defansını topluyor olurdu ve 3-4 yıl daha oynardıda

Hep hayalimdi şöyle güçlü sert Glik&Skrtel gibi birinin yanında Astori'nin stoperimiz olması

TRT de De Jong'u konusuyorlar. Neden konusuyorlar merak ediyorum.

Tek tek pozisyonlari gösterdiler hepsi de temiz temiz temiz dedi. Ulan o zaman ne diye konusuyorsunuz ve algi yaratiyorsunuz?

Giray Bulak denen gerizekali herif bir de "Evet burada pozisyonlar temiz olabilir ama De Jong agresif ve normalde daha sert giren bir futbolcu" dedi.

Ahmet Caligi Önliberoya alip oynatmasi nereye Transfer olacagini söylemis oldular zaten...

Önlibero + Stoper ile Transfer devre arasi icin biter.

Podolski kaliyor.

Chedjou + Endogan Adili yollanir.

Ahmet Caligi Önliberoya alip oynatmasi nereye Transfer olacagini söylemis oldular zaten...

Önlibero + Stoper ile Transfer devre arasi icin biter.

Podolski kaliyor.

Chedjou + Endogan Adili yollanir.

Valla reis bilmiyorum De Jong önlibero Tolga önlibero Selçuk desen zaten önlibero gibi gerilerde dolaşıyor

Bu takıma 2 tane oyun kurucu lazım Selçuk&Sneijder pert çünki

De Jong&Tolga idare eder önliberoyu

Sanirim futbolcu aldilar sonunda, suana kadar isik verdi Gary. Umarim devami gelir.
Linnesi bu arada cok begendim, sag bekde boyle oynayacaksa sag beke henuz gerek yok, gidip stoper almak daha onemli.

Stoper + Forvet sart oglu sart.

nazifoğlunun söylediklerinin meali bir orta saha ya da forvet kesin alınır....chedjou giderse bir stoper daha gelir bariz biçimde

Orta saha net lazım.

Stoper net lazım.

Forvet Poldi kalacaksa sene sonu lazim.

Muslera
Linnes (ilk defa begendim)
Vida/X
Ahmet
Carole
Transfer
De Jong
Garry
Bruma
Sneijder
Podolski

Bir nebze rahatlatır bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt