Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alemin krali geliyor
01-kim-kardashian-selfie.jpg

Geliyor Renktaş?

Cartagena kolombiyanın bild idir bu iş bitmiş anladığım kadarıyla

[FONT=&quot]Adı sık sık Türk takımlarıyla anılan 22 yaşındaki Alman asıllı Türk forvet Samed Yeşil, Yunanistan Ligi takımlarından Panionios'la sözleşme imzaladı.[/FONT]

İnanmıyorum bunların akıllıca iş yapacaklarına...

Stil olarak Bacca'ya benzeyen Preciado bizdedi, rahat olun.

Presyado ve gooooollll presyadoooo affetmediiiii real madridiiii bir kez deha affetmediiiiii

Telaffüzü güzel topçuları severim alman sarby gıroskıroytz oynamadan gidince içim burkulmuştu

Misal Lewandowski ya da Cavani ya da Higuain süratleriyle mi ünlüler yoksa iş bitiriciliklerinle mi?
Bu 3 adamı herkesten farklı kılan şey yakaladın mı affetmiyorlar böyle golcü nadir artık nesli tükenen cinsten
Preciado'yu kıymetli kılan şey bu adam hava topunda kaleci açılıyor ve kafayla resmen üstünden aşırtıyor bilinçli izlerken kolay gibi gelebilir ama yalnızca onu kaliteli golcüler atabilir..
Hiç hatırlıyor musunuz Burak,Eren,Umut hatta Elmander ve Baros'un böyle akıl dolu gol attığını bi Baros'un oturarak vurduğu top vardı aklıma kazınan..

Yukarda saydığın üç adam çok hızlı değil fakat hantalda değiller. Hatta teknik ve fizksel özelliklerine göre ortalamanın üzerinde süratli oldukların düşünüyorum. Bu adamlarda ayrıca en önemlisi futbol zekası var.

Kim ne derse desin ,düz mantık diyende olabilir. Preciado 22 yaşında. Bahsedilen özelliklerde olsa bize yedirmezler. Avrupada ne scoutlar var.
Eğer gerçekten önemli özelliklere sahip bir oyuncuysa 3,4 milyona bize yedirmezler diye düşünüyorum. Ben şuna inanırım bir oyuncu belki çok yetenekli olmayabilir ama hırslıysa, fiziği yerindeyse en önemlisi futbol zekası iyiyse üst düzey yıldız olamayacak olsa bile bizim takımda iş yapar. Özellikle bizim ligde.

Bu tür oyuncuların uygun maliyetle alınmasına kesinlikle karşı değilim. Fakat bizim kadro kötü forvetler yetersiz. O yüzden bizim daha net adamlar almamız lazım. Senelerdir aynı hataları yapmakdan bıkmayan çapsız yöneticiler tarafından yönetiliyoruz.Taraftarda sesini çıkarmayarak, tepki vermeyerek buna katkı sağlıyor.

Oyuncu hakında hiçbir fikrim yok. Öyle birkaç videosunu izlemekle yorum yapılmaz.

Nazifoğlunun maç sonrası açıklamasına bakarsak bunların sadece bir transfer yapma olasılığı çok yüksek. Bu sayıyı geçsede yapacakları transferlerden hayır gelmez. İnşallah ben yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt