Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Preciado da tam azman bir tip var ama bence iş yapar gibi biraz hareketsiz bize daha süratli adam lazım forvete kıvrak bilekleri olan

Patoyu kıvrak olduğu için çok istemiştim bizde pivot adam iş yapmaz nedeni de sneijder vurmayı seviyor garry ve bruma topla kendi oynamayı kaleye gitmeyi seven adamlar Carole ve Linnes fazla orta açmıyor bizim takıma bu Harold ve oferu du galiba izledim biri çok yazıyordu o tarz bi orta saha lazım tolga iyi top çalan oyuncu o tarz hareketli bir orta saha ile bekler orta sahaya çalışır paslarla orta sahalarda kanat ve ofansif orta sahayı çalıştırır Kanatlar ve sneijder de Haroldu çok rahat besler ama b2b lazım bize orta sahayı dün izledim adam geliyor selçuktan ka fa sına göre topu alıyor Dejong direnci iyi ama ağır kalıyor oyuna sokamıyor topları tolganın yanına driplingi olan bir orta saha şart

Ben inanmıyorum geleceğine.

Hoşgeldin. Fazla iyimsersin. Forvet gelse yeter bence :) alışırsın zamanla

orta saha neyse, tolga oynar selcuk yedek durur pas gecelim ama stoper ve forvet sart. eren ile bu is yurumez. defansta da hakan balta cok kotu, ahmet calik'i daha izleyemedik. bir tane sol stoper lazim.

hosbulduk Sukru

Hoşgeldin Keita:)

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hosbulduk. profil fotografimi keita yapayim en iyisi :)

En büyük hayalim balotellinin forvetimşzde olduğu hastayım aga be adama alacaksın bu adamı volkanı önce kaleye sokacak sonra iki tokatlacak vericek ayarı dalga geçicek resmen

Patoyu kıvrak olduğu için çok istemiştim bizde pivot adam iş yapmaz nedeni de sneijder vurmayı seviyor garry ve bruma topla kendi oynamayı kaleye gitmeyi seven adamlar Carole ve Linnes fazla orta açmıyor bizim takıma bu Harold ve oferu du galiba izledim biri çok yazıyordu o tarz bi orta saha lazım tolga iyi top çalan oyuncu o tarz hareketli bir orta saha ile bekler orta sahaya çalışır paslarla orta sahalarda kanat ve ofansif orta sahayı çalıştırır Kanatlar ve sneijder de Haroldu çok rahat besler ama b2b lazım bize orta sahayı dün izledim adam geliyor selçuktan ka fa sına göre topu alıyor Dejong direnci iyi ama ağır kalıyor oyuna sokamıyor topları tolganın yanına driplingi olan bir orta saha şart

Aynen öyle renktaşım

Badou olmazsa Ebenezer Ofori tarzı çevik B2B orta saha lazım bize

De Jong-Sneijder-Selçuk orta sahası
Kanı gibi
Ayakta durmaya halleri yok
Gelen her rakip elini kolunu sallayarak geçiyor
topu ileri taşıyamıyorlar
Hızlı oynuyamıyorlar
Güçleri desen bitmiş ikili mücadeleye bile girmiyorlar

-Tolga-Ofori-
--Sneijder--

Orta sahası çok şeyleri değiştirebilir

Yav he he

Once GS ilgileniyor yazar

Sonra takimi cok yuksek rakam teklif etti derler

Sonra GS son bir teklif yapti derler

Ondan sonra GS yuksek maliyetten dolayi vazgecti derler

klasikk

En büyük hayalim balotellinin forvetimşzde olduğu hastayım aga be adama alacaksın bu adamı volkanı önce kaleye sokacak sonra iki tokatlacak vericek ayarı dalga geçicek resmen

Valla reis bu yaz sözleşmeside bitiyor Poldi yi iyi bir paraya satabilirsek imza parası verip ikna edip Balotelli'nin bu takıma gelmesi demek yıllar sonra yetenekli canavar gibi bir forvetimiz olacak demek

balotelli*Sakho*Pepe*Melo gibi biraz psikopat topçular gazla çalışıyor taraftarın sevdiği adam olunca yardırıyorlar

Bizim yeni Melo'muz olabilir Balot50

Harold Preciado bitmis. Yarin saglik kontrolü icin geliyor...

(Arif Ulu Özel Haber)

Muslera
Linnes Calik Transfer Carole
DeJong Tolga
Sneijder
Rodrigues Preciado Bruma

#nice
​

Deportivo Cali'nin elinde 11 tane forvet car ve bunlarin yaş ortalaması 22 yi geçmiyor.

SARI-KIRMIZI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt